Veriler açıklandı: Türkiye'de en fazla olan 2 burç! Her evde mutlaka bunlardan var

TÜİK Türkiye'de en fazla doğumlar Ocak ve Ağustos ayında görüldüğünü açıkladı. Bu da Türkiye'de en fazla olan 2 burç olduğunu gösterdi. Ülke nüfusunun yarısı kadar bu burçlardan var. İşte Türkiye'de en fazla olan 2 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Her zaman olduğu gibi ülke olarak yine dünyanın tam zıttı olan bir veriyle sahne aldık. TÜİK'in nüfus üzerinde yaptığı araştırmalara göre; ülkemizde en çok Ocak ve Ağustos aylarında doğumlar gerçekleşmiş. Bu da ülkemizde en çok görülen burçlara işaret etti.

Kırsal bölgelerinde en çok Ocak ayında şehir merkezlerin de ise Ağustos'ta görülen doğumlar ülke iklimine yayılan 2 burca işaret etti.

İŞTE TÜRKİYE'DE EN FAZLA GÖRÜLEN 2 BURÇ

OĞLAK BURCU

Ciddi, tutucu ve iradelerinde güçlü olan oğlak burçları tamda kırsaldaki insanları anlatıyor. Duygusal olarak güçlü aile bağları olan oğlak burçları geleneklerine oldukça düşkünler. Öte yandan oğlak burçları sürekli bir işle meşguller. Üretmek onlarla birleşmiş bir huy. Olayları hızla organize eder. Depresyon ruhsal hastalıklar onlardan uzaktır. Sürekli somut işlerle uğraşılar. Bu da tipik Anadolu insanına işarettir. Ülkemizde en fazla görülen burç oğlak burçlarıdır.

ASLAN BURCU

Egoist bencil gibi kelimelerle yaftalansalarda Aslan burçları da kadar mücadele eden kimse yoktur. Bütün zorluklarla başa çıkan aslan burçları iyimser ve dışa dönüktür. Bir tarafı azimli bir tarafı eğlenceye düşkündür. Rahatlığı sevdiklerinden çalışmaktan bir adım geri atmazlar. Erken olgunlaşan aslan burçlarının sayılarının şehirlerde yüksek olmasının nedeni de budur. Savaşı savaşın ortasında doğarak veriyorlar.

Eski aşklarını asla unutamayan burçlar! Geçmişe bağlı kalarak yaşıyorlar...

Kanlı ay tutulması 3 burcun hayatını değiştirecek! Akrep, Yay ve Aslan siperleri alın...