Çiftlerin birbirine itiraf edemediği 3 gerçek...

Uzun süren ilişkide hep aynı heyecanı devam ettirmek zordur. Kızgın olunan ya da şüphe duyulan huzursuz edici şeyler varsa bile çoğu çift bunu söylemekten kaçınır. İşte çiftlerin birbirine itiraf edemediği 3 gerçek…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Uzun süren ilişkide tartışma, şüphe, sıkıcılık mutlaka olur. Fakat telafi etmek ve devam etmek çiftlerin kendi elindedir. Eğer partnerinizin yıllar önceki hatasını şimdi ilişkinize yansıtıyorsanız kendinize çeki düzen vermenin zamanı gelmiştir. Uzun süren ilişkide söylenilmeyen gerçekleri derledik...

ÇİFTLERİN İTİRAF EDEMEDİĞİ 3 GERÇEK

1. İlişkiden şüphe etmek

Yıllardır evli olan çiftler bile ara ara sevgiden, mutluluktan şüphe eder. O yüzden uzun ilişkide delice aşık olsanız bile, ara sıra ilişkinizi sorgulamanız ve yürüyüp yürümediğini merak etmeniz son derece normaldir.

2. Sıkıcı gelmesi

Biriyle uzun süre birlikte olmak sıkıcı olabilir. Aşık olmanın heyecanı bir noktadan sonra söner ama birbirini gerçekten sevenler mutlu olmanın yolunu bir şekilde bulurlar.

3. Sıkışmış gibi hissetmek

Uzun süreli ilişkilerde bazı çiftler zamanla birbirine çok bağlanır ve kişisel alanları birbirine karışır. Bir ilişkinin yürümesi için her insanın partnerinden biraz bağımsız olması önemlidir.

Pazar kahvaltısına 15 dakikada çıtır patates tarifi