Uzun boylu kadınların 3 kombin hatası

Uzun boylu kadınlara ne giyse yakışır denir. Ama bazen öyle basit hatalar yapılıyor ki uzun boylu kadınlar olduğundan kısa ya da iri görünebiliyor. Avantajlıyken kendinizi gülünç duruma düşürmek istemiyorsanız bu haberimize kulak verin. İşte uzun boylu kadınların uzak durması gereken 3 kombin...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Uzun boylu kadınların kombin konusunda özgür olduğu doğrudur. Ama bu demek uzun boylu kadınlar güzel giyinir demek değildir. Çünkü en basit hatalar sizi hem rüküş yapar hem de gülünç duruma sokar. İşte uzun boylu kadınların 3 giyim hatası...

3 KOMBİN HATASI

1. Kısa üstler ve küçük desenler giyinmek: Uzun boyluysanız uzun giydiğiniz her şey sizi daha alımlı gösterecektir. Kısa üstler yerine uzun üstler tercih edin. Küçük desenli üstüyerlerden uzak durun. Özellikle fazla uzun olduğunuzu düşünüyorsanız, giyimde dikey detaylardan kaçının.

2. Aşırı salaş giyinmek: Çok salaş giysiler sizi olduğunuzdan geniş gösterir. Kilolu gösteren renklerden kaçının. Tek renk yerine, farklı renkler kullanın.

3. Bir beden küçük pantolon kullanmayın: Pantolon ve kol boylarını kısa almayın. Bol ve geniş paça modeller, uzun boylu kadınlarda şahane durur. Bilekten bağlı ayakkabılar da çok yakışır. Mini elbise yerine midi elbise de sizi olduğunuzdan daha güzel gösterecektir.

Kısa boylu kadınların asla giymemesi gereken 3 parça