Uyumsuz görünen ama çok iyi anlaşan çiftlerin 3 özelliği

İlişkilerde her zaman bir kişi daha çok beğenilir. Çok yakışıklı bir erkeğin yanında rüküş bir kadın ya da çok güzel bir kadının yanında onu hak etmediğini düşündüğünüz bir erkek görmüşsünüzdür. Peki, bu ilişkilerin sırrı nedir? Uyumsuz gibi görünen ama iyi anlaşan çiftlerin özelliklerini bir araya getirdik.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kadın erkek ilişkilerinde uyum hep tartışılır. Bazı çiftler uyumuyla kıskandırırken bazıları da uyumsuzluğuyla kıskandırır. Çok yakışıklı bir erkeğin yanında rüküş bir kadın ya da çok güzel bir kadının yanında onu hak etmediğini düşündüğünüz bir erkek görmüşsünüzdür. Peki, nasıl oluyor da uyum olmadan aşk oluyor? İlişkilerin sırrını bir araya getirdik.

Uyumsuz gibi görünen ama iyi anlaşan çiftlerin sayısı oldukça fazla. Sağlıklı ilişkinin sırrı olduğu gibi kabul etmek. Uyumsuz gelen çiftlerin en güzel özelliği birbirlerini tamamlayıcı olmalarıdır. Eğer ilişkide hep aynı olayları yaşıyorsanız bilinçaltınızda sizi engelleyen durumlar olabilir.

İlişkiler ikili dengeden oluşur. Bilinçaltında sakladığınız tavrı her an karşı tarafta bulabilirsiniz. Uyumsuz gibi görününen ama anlaşan çiftlerin en önemli özelliği aralarındaki bu çekim gücüdür.

İlişkileri besleyen en önemli duygu tanımaktır. Kişi önce kendi enerjisini ve duygularını tanımalıdır. Kendi problemlerini anlamayan insan mutlu olamadığı gibi kovaladığınız duygular sizden kaçabilir.