Üstün zeka testi! Resimdeki 4 gizli yüzü görenler süper zeka

Her kişilik testinde kendi karakterinizle ilgili keşfedilmeyen gizli yönler bulabilirsiniz. Bu testte şaşırmaya hazır mısınız? Resimde ayakta duran bir adam var. Ama aslında 4 tane daha gizli yüz var. 7 saniyelik kişilik testi zekanıza meydan okuyacak. Çoğu insanın fark etmediği gizli yüzler nerede?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Optik illüzyonlu kişilik testleri beyin için büyüleyici egzersizlerdir. Çünkü zekaya meydan okumakla kalmaz insanın tüm duyularını harekete geçirir. Sadece 7 saniyede üstün zekalı mısınız öğrenebilirsiniz.

Resimde, elinde tüfek ve şapka tutan, dışarıda duran bir adam yer alıyor. Bu kişinin bir şeyi veya birini gözetlediği anlaşılıyor. Ancak, daha yakından incelediğinizde, verilen resimde dört gizli yüz fark edeceksiniz. Resme yakından bakın, sadece 7 saniyede resimdeki 4 gizli yüzü görebildiniz mi?

Adamın çevresinde gizli bir yüz fotoğrafı var. Yüzler akıllıca gizlenmiş, bu yüzden alışılmadık şekillere veya desenlere dikkat edin.

RESİMDEKİ 4 GİZLİ YÜZ NEREDE?

Resim karmaşık gelebilir. Ama parçalara bölerek göz atın. Dört yüzü de bulduysanız tebrikler. Henüz bulamadıysanız endişelenmeyin. İşte görseldeki gizli yüzlerin konumları.

İlk yüz, adamın başının arka tarafında, şapkanın altında yer alıyor. İkinci yüz ise kişinin belinin hemen yanında, ortada sağdadır.

Üçüncü yüz ise resmin sağ alt köşesinde, adamın bacağının ve fidanın ortasında yer alıyor.

Dördüncü yüz, adamın sol bacağının sağ alt kısmında ters olarak yer almaktadır.

7 SANİYEDE BULANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Resimdeki dört gizli yüzü 7 saniye içinde tespit edebiliyorsanız, o zaman gerçekten bir dahisiniz. Zihniniz iyi yağlanmış bir makine gibi çalışır, her ayrıntıyı kolayca işler ve analiz eder.

10 SANİYEDE BULANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Gizli yüzleri 10 saniye içinde bulmayı başarırsanız, tebrikler. Gözlem becerileriniz birinci sınıf. En küçük ayrıntıları tespit etmek için kartal gibi bir gözünüz var ve en ince değişiklikleri bile fark edebilirsiniz.

15 SANİYEDE BULANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

15 saniyede tüm gizli yüzleri bulursanız, o zaman gerçek bir ayrıntı ustasısınız demektir. En ufak ipuçlarını yakalama konusunda bir yeteneğiniz var ve ayrıntılara olan ilginiz eşsizdir.

20 SANİYEDE BULANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

20 saniye içinde tüm gizli yüzleri bulmayı başarırsanız, o zaman ortalama becerilere ve dikkat seviyesine sahipsiniz demektir. Ancak cesaretiniz kırılmasın! Biraz pratik ve odaklanma ile becerilerinizi geliştirerek ayrıntılarda ustalaşabilir ve bu gizli yüz optik illüzyonlarını çözebilirsiniz.