İşte 140 kilodan 76 kiloya düşmenin sırrı! Uraz Kaygılaroğlu bu diyetle tığ gibi oldu...

Uraz Kaygılaroğlu, pek çok kişinin aklında ''Pis Yedili'' dizisindeki ''Canburger'' karakterini canlandırarak yer edindi. Ünlü oyuncunun yaptığı diyetle 64 kilo vermesi ise, gündemde ilgi çekmesine neden oldu. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun 140 kilodan 76 kiloya düşmesini sağlayan o diyet…

Uraz Kaygılaroğlu uyguladığı diyet sayesinde, 2 yıl içerisinde 140 kilodan 76 kiloya düşmeyi başardı. Tam 64 kilo vermeyi başaran ünlü oyuncu, adeta bambaşka birisine dönüştü. Zayıflamak isteyenler tarafından Uraz Kaygılaroğlu'nun diyet sırrı da merak edilmeye başladı.

URAZ KAYGILAROĞLU'NUN DİYET SIRRI

Uraz Kaygılaroğlu, uyguladığı diyet listesinde pek çok besinin olduğunu açıkladı. Ayrıca annesinin ısrarları sonucunda başladığı kilo verme yolculuğunun 2 yıl sürdüğünü aktardı.

Ünlü oyuncu yaptığı diyet sayesinde 2 senede tam 64 kilo vermeyi başardığını açıkladı. 140 kilodan 76 kiloya inmeyi başaran Uraz Kaygılaroğlu, uyguladığı diyeti zayıflamak isteyenler için de paylaştı.

140 KİLODAN 76 KİLOYA DÜŞÜREN YÖNTEM

Uraz Kaygılaroğlu uyguladığı diyet sayesinde bambaşka birine dönüşmeyi başardı. 140 kilodan 76 kiloya düşmeyi başaran ünlü oyuncu, pek çok kişinin merak ettiği diyet sırrını da açıkladı. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun formülü;

Kahvaltıdan Önce: 1 bardak ılık su ile 1 bardak normal sıcaklıkta su tüketilmesi gerekiyor.

Kahvaltıda: 2 dilim beyaz peynir (60 gr) veya 1 yumurta. Ayrıca 1 dilim peynir, bol çiğ sebze ve 2 ince dilim ekmek (50 gr).

Kuşlukta: 1 porsiyon taze meyve tüketilmesi gerekiyor.

Öğlen: 2 veya 3 adet köfte ya da aynı miktarda et. Ayrıca 1 dilim ince ekmekle bol salata (biraz zeytinyağı ilave edilmeli) tüketilmesi gerekiyor.

İkindi: 2 adet dilim ince ekmek (50gr) ve 1 dilim beyaz peynir tüketilmesi gerekiyor.

Akşam: 2 su bardağı ayran veya 1 su bardağı yoğurt tüketilmeli. Ayrıca bol salata (biraz zeytinyağı eklenerek) ve 1 dilim ince ekmek tüketilmesi gerekiyor.

Gece: Bir avuç bademin, cevizin veya fındığın yatmadan önce tüketilmesi gerekiyor.

Her Gün: 15 bardak (2 veya 3 litre) su tüketilmesi gerekiyor. Ayrıca her 3 öğün sonrasında da 3 adet portakal tüketilmesi gerekiyor.