Ünlülerin ilham veren kış kombinleri! İşte en popüler kışlıklar

Ünlü isimlerin kış kombinleri dolabınıza ilham olabilir. Ünlü isimlerden ilhamla, tüvit oversize blazer ceketlerden klasik camel rengi kabanlara ve bomber deri montlara kadar farklı kombinleri bir araya getirdik. İşte ünlülerin kış kombinleri...

Kış kombinlerinin olmazsa olmazlarını merak edenler için ünlülerin farklı kombinlerini bir araya getirdik. Ünlü isimlerden ilhamla, tüvit oversize blazer ceketlerden klasik camel rengi kabanlara ve bomber deri montlara dek soğuk havaların koruyucu kalkanları bir arada. 2024 kış gardırobu oluşturmadan önce Margot Robbie'den Emma Watson'a dek ünlü isimlerin kış stiline göz atın.

Alem Dergisi'nde yer alan habere göre kışın en popüler tercihi kabanlar. Oversize tüvit blazer ceketlerden klasik camel rengi kabanlara ve bomber deri montlara dek alternatifleriyle kabanlar; kış mevsiminin en şık kalkanı olmayı başarıyor.

Mevsimin soğuk seyri devam ederken 2024 kış sezonu için yatırım yapmanız gereken; sıcak bir tutuş ve cool bir duruş veren kabanlarla giyim kurallarını yeniden yazabilirsiniz. Sofie Richie'nin sessiz lüks trendine gönderme yapan kaşmer kahverengi kabanından, Margot Robbie'nin maskülen tavırlı tüvit oversize blazer ceketine ve Katie Holmes'un deri trençkotuna dek ünlü isimlerden ilhamla kış mevsimi için kaban stilleri bir arada.

Zoe Kravitz

Jennifer Lawrence

Margot Robbie

Dua Lipa

Alexa Chung

Katie Holmes

Emma Watson

Elsa Hosk

Hailee Steinfeld

Kendall Jenner

Sofia Richie

Selena Gomez