Ünlülerin fenomen saç bakım yağı! Gür ve parlak saçlarının sırrı çözüldü

Ünlüler arasında sıklıkla kullanılan fenomen saç bakım yağı gür ve parlak saçların sırrıymış. Banyo sonrası kullanılan bu yağ hem saçlara hem de cilde fayda sağlıyor. Peki fenomen saç bakım yağı nedir? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Ekranlarda hayranlıkla izlediğimiz Fahriye Evcen gibi ünlü isimlerin saç bakımların da doğal yağlar tercih ediyor. Gür , dolgun ve parlak saçlarının sırrı olan bu yağı sizler için radarımıza aldık.

Spot ışıklardan saç spreylerinden sıklıkla etkilenen saçlar yıpranmaya ve dökülmeye neden olur. Ancak ünlü isimler rutin bakımlarında kullandıkları doğal yağlarla bu durumun önüne geçer.

ÜNLÜLERİN FENOMEN SAÇ BAKIM YAĞI: ARGAN YAĞI SERUMU

Alternatif tıbbın en gözde yağlarından biri olan argan yağı 200 yıllık bir geçmişi var. Özü saf olan argan yağı güçlü ve parlak saçlar için kullanılır. Yüksek oranda E vitamini barındıran argan yağı saçlarda meydana gelen yıpranma için mucize etki sağlar.

Şimdilerde serum formunda satılan argan yağı banyo sonrası saçlara sürülür. Kısa sürede saç dökülmesini durdurarak kökten güçlü saçların uzamasını sağlar.

ARGAN YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

Cildin hücresel formunu yeniler. Daha elastik bir yapı da görünmesini sağlar.

Saç diplerinde kepeklenme ve uçlarında kırılma sorununu kökten çözer.

Yemeklere salatalara katılarak tüketildiğinde bağırsakları yumuşatır.

Vücudun ihtiyacı olan E vitaminin yüzde 40'ını karşılar.

İçeriğinde yüksek oranda tefoferol madde barındırır.

Bu madde hücre dokusunu yeniler.

Cüzdanınızdaki parayı harcamayın! Evde saçlarınızı canlandıracak keratin bakımı...