Ünlülerin bu haftaki alışveriş stilleri yarışa girdi! Esra Erol ve Demet Akalın ilk sırada

Yılın ilk haftası alışveriş merkezlerinde görüntülenen ünlü isimlerin kombinleri radara girdi. Kimi sadelik tercih ederken kimisi ise şıklıktan yana oldu. Ünlü isimler arasında yer alan Esra Erol ve Demet Akalın kombinleri ise ilk sırada yer aldı. İşte ünlülerin bu haftaki alışveriş stilleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Geçtiğimiz gün yakın dostu Esra Balamir ile alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın alışveriş kombiniyle öne çıktı. Yılın ilk haftalarında alışveriş merkezlerinde görüntülenen ünlü oyuncuların kombinleri merak edildi.

Ünlülerin sadece alışveriş için bile şıklığı tercih etmesi şaşırttı. Esra Erol, Demet Akbağ ve Demet Akalın gibi isimlerin çok sık görüldüğü alışveriş merkezlerinde şıklık yarışı hakimdi. Ancak bazı ünlü isimlerde sadelikten yanaydı.

ÜNLÜLERİN BU HAFTAKİ ALIŞVERİŞ STİLLERİ

Demet Akbağ, yıllardır kullandığı stilini yine değiştirmediği görüldü. Sade ancak şıklıktan yana olan Akbağ da dikkat çeken detay ise ayakkabılarıydı. Lastik yüksek taban ayakkabılardan giyen Demet Akbağ, bu ayakkabı tarzını ünlü moda devinkinden tercih etti. Öte yandan ceket kombini yapan Akbağ'ın sade makyajı ve saç stiliyle yaşını hiç göstermedi.

Demet Akalın ise bu yılın trendi olan tulum tercih etti. Baştan aşağı marka olan Akalın, dünyaca ünlü markanın ayakkabılarını giyerek dikkatleri üzerinde topladı. Baştan aşağı neredeyse 100 bin TL olduğu iddia edildi.

Öte yandan Esra Erol'un yılın trend pufuduk tarzı denilen kabanı giymesi ayrıca deri pantolon ve dünyaca ünlü marka çanta takması dikkatlerden kaçmadı.

Hande Erçel tek bir paylaşımla servetini ortaya koydu! Çizmesinin fiyatı nefes kesti