Tutulma hattı tetikleniyor! Astrolog Özlem Recep açıkladı! İşte şanslı burçlar

Bu hafta Kanlı Ay tutulması ve Güneş tutulmasının hattı tetikleniyor. Peki, burçlarda neler olacak? Burçlar 30 Ağustos-3 Eylül tarihi aralığında kanlı Ay tutulmasının ve Güneş tutulmasının etkilerini görmeye başlayacak. Astrolog Özlem Recep Mor Papatya'ya kanlı Ay tutulmasının ve Güneş tutulmasını tetikleyen etkileri anlattı. Hafta genelinde değişken durumlar hakimken, akrabalar, yakın arkadaşlar ve kardeşler arasında sıkıntıların büyütülmesi, gizlenenlerin açığa çıkması ile karşılaşırken sinirlenmemeye ve olayları kişiselleştirmemeye özen göstermeliyiz. Ayrıca iş hayatında yükseliş de olabilir. İşte tutulma hattının burçlara etkisi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Mayıs ayında yaşadığımız Kanlı Ay tutulmasının ve Haziran ayında yaşadığımız Güneş tutulmasının etkilerini bu hafta göreceğiz. 30 Ağustos'tan itibaren burçlarda birtakım değişiklikler olacak. Astrolog Özlem Recep, buna göre haftanın ilk gününü değerlendirdi.

Bireysel anlamda hafta genelinde değişken durumlar hakimken, akrabalar, yakın arkadaşlar ve kardeşler arasında sıkıntıların büyütülmesi, bizden gizlenenlerin açığa çıkması ile karşılaşırken sinirlenmemeye ve olayları kişiselleştirmemeye özen göstermeliyiz.

BU HAFTA TRAFİĞE DİKKAT

Ay İkizler burcunda haftaya başlarken, Güneş Başak burcunda seyrine devam ediyor olacak, Merkür ise Terazi burcuna geçiş yapacak. Kanlı Ay Tutulmasının tetiklendiği Kuzey Amerika'nın Batı kesimleri, Meksika, Orta Amerika ülkeleri, Peru'nun batısı, Şili ve Arjantin'in güneyi, Çin ve Orta doğunun karışacağı sansasyonel haberler duyabilme ihtimalimizi, yer hareketleri ve hava hareketlerinin de gündem de olabileceği bir haftayı bize sunuyor. Ayrıca bu hafta trafikte çok dikkatli olmalı, yolculuklar sırasında önemli eşyalarımızın kaybolma riskine karşılık yanımızda tutmalıyız. Olumsuz olanları söyledik şimdi bugünün şanslı etkilerini de mutlaka değerlendirelim.

YÜKSELİŞE HAZIR OLUN

Bugün Ay'ın İkizler Burcunda başlayan hareketi öğleden sonra çok önemli bir yıldız olan Aldebaran ile kavuşum yapacak, kimilerine büyük yükselişleri vaat ederken, kimilerini de dürüstlük sınavlarına tabi tutacak.

Ay'ın Saturn, Merkür ve Venüs'ten aldığı destekleyici açı ise giriştiğimiz işlerde başarı getirirken, uzun vadeli çalışmalara imza atabileceğimizi sembolize ediyor. Bu nasıl bir yükseliş nasıl bir sınav dediğinizi duyar gibiyim.

Ticarette, hukukta, medyada veya iş yerinizdeki konumunuzda büyük yükselişlere hazırlık yapacağınız bir gün olabilir. Bunları verirken ilahi boyut, bizden ne kadar etik davranacağız, yalana ve hileye sapacak mıyız diye sınav da yapacak. Eğer ki yalana hileye düşersek, verdiklerini geri alır Aldebaran yıldızı.

KANLI AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ

Koç Burcu: Arkadaş ortamınızda, eğitim aldığınız kalabalık ortamlar veya kulüpler arasında popülerliğinizi arttıracağınız, değer göreceğiniz de bir gün olarak görünüyor. Yeni bir eve geçme veya geçtiyseniz evinizi düzenlemek için gökyüzü sizi destekliyor. Ruhsal yaralarınız, belki de uzun süredir devam eden ağrılarınızın çözümü için alternatif doktorlardan yardım alabilirsiniz. Dostlarınızdan büyük faydalar göreceksiniz.

Boğa Burcu: Parasal anlamdaki konulardan yana şanslı etkiler altındasınız. Değer görmenin, kıymet bilmenin tadını sonuna kadar çıkaracağınız, belki de tatildeyseniz kendinize kısa bir zaman ayırmanız ruhsal anlamda size çok iyi gelecek. Terfi veya iş kapısından haber bekliyorsanız, bugün arkanıza yaslanın gökyüzü tüm desteğini sunmak için hazırlanıyor olacak.

İkizler Burcu: Kendinize bakım yapmak için şahane bir gün. Pek çok kişiyi bugün kendinize hayran edebilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz pek çok konuda şanslısınız, gökyüzü arkanızda. Uzun süreç gösterecek iş teklifleri ve anlaşmalar gündeminizde olabilir. Para kazanmak istiyorsanız bugün görüşmeleri yapabilir ama Perşembe günü imza atmak için adımlar atsanız daha iyi olur.

Yengeç Burcu: Sevdiğiniz kişi ile biraz kendi kabuğunuza çekileceğiniz bir gün. İş yerinizde hakkınızı alacağınız pek çok konu hakkında güzel gelişmeler oluşurken, şirketinizden ayrılanların haberi ile şaşırabilirsiniz. Gizli düşmanlık yapanları anlamlandıracağınız olaylara karşı lütfen dikkatli olunuz. Sırlarınızı kimse ile paylaşmamak gün içerisinde oldukça önemli.

Aslan Burcu: Arkadaş gruplarınız ile keyifleneceğiniz, tatil yöresinde yabancılarla karşılaşacağınız güzel bir gün. 11. evinizden geçen Ay, bugün özellikle öğleden sonra dileklerinizi sesli söylemeniz gerektiğini ve gökyüzünün size şans verdiğini söylüyor.

Başak Burcu: Kariyer konusunda değişen şartlar size şans ve fırsat sunarken, çalışma hayatınızda bulunan önemli bir yöneticinin ayrılığına benzer bir haber almanız muhtemel. Dış görünüşünüzü değiştirmek için şanslı etkiler altındasınız. Aile büyüklerinizin sağlığına özen göstermeniz sizi mutlu edecek.

Terazi Burcu: Venüsün ve Merkür'ün Terazi burcundaki seyri sizi pek çok konuda şanslı kılarken, geçtiğimiz sene yaz ayları ve 2021 Nisan ayında yaşadığınız sağlık sıkıntılarının çözümü için bugün itibariyle destek geliyor. Yer değiştirmek, taşınmak için şanslı etkiler altındasınız. Medya, ulaşım, turizm, ithalat veya eğitim kurumlarında çalışanlar eski çalışma arkadaşlarından destek görecek gibi görünüyor. Kalbi boş olanlar bugün sürpriz itiraflar ve tanışmalar yaşayabilir.

Akrep Burcu: Nafaka, prim, miras, sigortadan elde edeceğiniz parasal kazançların aktif olduğu iş bağlantıları yapabilirsiniz. Harcamalarınız biraz artsa da gelen bir gelir de görünüyor. Aile bireylerinizin operasyon geçirme ihtimalleri bulunuyorsa bugün itibariyle hastane süreçleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ruhsal dünyanızda ise geçmiş arkadaşlıklarla yeni gelen niyeti ciddi arkadaşlıkların arasında kalabilirsiniz. Bu süreç içerisinde karar vermek biraz sizler için zor olacak gibi görünüyor.

Yay Burcu: Sizin için aslında neşeli bir günken, dışarıdaki insanların beraberliğinize karşı tutumları ve söylemleri gün içerisinde evliliğiniz içinde ufak çaplı tartışmalara sebep olabilir. Dışta değil, içe yönelmek iyi gelecektir. Eski rahatsızlıklarınızın özellikle sinirsel yaşanabilecek olan rahatsızlıklara ayrıca hassassınız. Yakın - uzak akrabalarınızın sağlık durumlarıyla ilgilenmek biraz yorucu olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün sağlık, hastaneler, akrabaların rahatsızlık haberleri biraz iç dünyanızı sıkabilir. Gün içerisinde iş hayatınızda uzunca zamandır yaşadığınız değişken durumların sonuca bağlanacağı, yurtdışı- yurtiçi onayların gündemde olacağı bir gün. Bugün size gelen eş zamanlıkları sakın kaçırmayın, İlahi sistemin sizinle konuştuğu ve pek çok cevabı alacağınız önemli bir zaman dilimi.

Kova Burcu: Bugün sevgi, şans ve mutluluk sizlerle. Sevdiğiniz kişi ile uzun soluklu planlar yapmak için gökyüzü destekliyor. Yalnız olanlar ise aşkı bulabilecekleri şanslı etkiler altındalar. Ayrıca sürpriz paralar kazanabileceğiniz iş anlaşmalarının haberleri gelebilir, yatırımsal konularda sırtınızı arkanıza yaslanarak adım atabileceğiniz güzel gökyüzü koşulları da bulunuyor.

Balık Burcu: Bugün iş yerinizdeki değişken durumlar sonucunda çevrenizdeki pek çok kişiye isminizden bahsedilebilir. Gözler sizin üzerinizdeyken, atacağınız adımları titizlikle inceleyip, eleştirenler de yok değil. Bugün eşinize ve çekirdek ailenize vakit ayırmanız, kısa kendinize vakit ayıracağınız seyahatlerde bulunmanız ruhunuza çok iyi gelecek.

KANLI AY TUTULMASININ 31 AĞUSTOS'A ETKİLERİ

Bugün gökyüzü Ay'ın İkizler Burcu seyahatindeki devam eden seyri ile bizi şaşırtacak olaylarla karşı karşıya bırakabilir.

Ay öğleden sonra İkizler burcunda Belatriks ile kavuşum yapacak. Belatriks tehlikeli bir yıldızdır, akıl oyunları yapan kişiler karşımızdayken, işimizde, malımızda, mülkümüzde gözü olan kişileri fark edebiliriz. Tatlı sevimli sözlerle karşımıza çıkanların niyetlerini iki kere analiz ederken, bugün iş, arkadaşlık ve beraberliklerde bir zarar görüyorsak bugünü unutmayalım.

Bugün ne yaşıyorsak, Mayıs - Haziran 2020 ve 2021 tarihlerinde zemini atılmış olabilir. Eğer ki ders çıkarmıyorsak 2022 sonbaharı ve kış aylarında bu kişilerden zarar görebileceğimizi unutmayalım ve önlemlerimizi alalım. Bugün bizden saklanan sırları fark edebiliriz.

Ay Belatriks'te sevimli cadıları getirse de Jüpiter'den gelen destek ile uzunca zamandır alamadığımız haklarımızı almamız için de gökyüzü bize destek sunacak gibi görünüyor.

Bunların haricinde şehir değiştirme, iş veya eş vasıtasıyla yer değiştirme gibi kararlar alabiliriz. Yurtdışı veya yurtiçi eğitim fırsatlarını değerlendirip, başka bir şehre belki kendimiz belki de çocuklarımızı yerleştirebiliriz.

Gün içerisinde Ay - Mars karesi sinir, bağırsak ve akciğer rahatsızlıklarına açıkken, karşımızdaki kişileri ruhsal anlamda eleştirme, tabiri caizse iğneleme isteği olabilir. Kalp kırmamaya özen göstermeliyiz.

Trafik ve ulaşım araçlarını kullanırken, yolculuklar sırasında eşyalarımızı kaybetmemeye özen göstermeli. Güvenliğinden emin olduğumuz taşıma araçları ile seyahat etmeliyiz.

KANLI AY TUTULMASININ 31 AĞUSTOS'A ETKİLERİ

Koç Burcu: Bugün biraz sivri dilliyiz. Küslükler oluşmaması için özen göstermeliyiz. Önemli bir davanın çözümünü bekliyorsanız şans sizden yana. Kardeşinizin hayatında değişiklik gösterecek olan konuların zemini hazırlanıyor. Şehir dışına taşınmak istiyorsanız hazırlıklar başlamış olabilir.

Boğa Burcu: Bugün parasal konulardaki sırlarınızı kimseyle paylaşmamanız gereken özel bir gün. Gökyüzü sizi desteklerken, maddi kazançlarınızı gözetleyenler olabilir. Biraz kendinizi düşünmeniz gereken, rakiplerinize karşı fark katacağınız özel bir süreçten geçmektesiniz. Yeni bir gayrimenkul planlıyorsanız bugün işlemleri başlatmış olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün biraz kendinizi düşünmek isteyeceğiniz bir gün olacak. Uzunca zamandır hakkınıza girilen pek çok konu hakkında buraya kadar diyeceksiniz. Size dost gibi görünen zarar vermek isteyen kişilere karşı İlahi bir korumanız bulunuyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Şanslı etkiler geçmişi düşünmezseniz sizinle birlikte olacak.

Yengeç Burcu: Bugün gizli düşmanlıklara aman dikkat. Dost sandığınız kişilerin ikinci yüzünü fark edebilir, duyduklarınız karşısında şaşırabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda dengede olmaya çalışırken, uzak yerlerden edineceğiniz bir mülk, eşinizin işi vesilesiyle yapmayı planladığınız değişiklikler gündeminizde olacak gibi görünüyor.

Aslan Burcu: Bugün eski dostlarınızın arasında çıkan tartışmaları duyabilirsiniz. Ortamdaki konulara karışmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Maddi anlamda hayalini kurduğunuz bir yatırımın zemini hazırlanıyor olabilir. Eğer ki şuan tatildeyseniz gün içerisinde yeni tanıştığınız kişilere karşı biraz temkinli yaklaşmanız ileride size sıkıntı yaşatmasını engelleyecektir.

Başak Burcu: Bugün kariyer hayatınızdaki konularda atakta olacağınız, yarım kalan haklarınızı tekrar almak için çaba göstereceğiniz bir günü gösterirken, artan enerjiniz kazalara biraz açık olduğunuzu gösteriyor. Daha sakin adımlar atmak, pek çok konunun değişken nitelikte olduğunu fark ederek ilerlemek daha yerinde olacaktır.

Terazi Burcu: Bugün mahkemelerden alacağınız bir konu bulunuyorsa adım atabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve projeleriniz sebebiyle yer değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Gökyüzü sizi desteklerken uzak akrabalarınızdan alacağınız haberlere karşı dikkatli olmalı. Görünmeyen enerjilerin altındaki konuları fark etmeye çalışmalısınız.

Akrep Burcu: Bugün beraberliğinizde tamam mı devam mı kararı gündeminizde olabilir. Geçmiş problemler gün yüzündeyken aslında uyumlu olan enerjiniz size destek veriyor. Pek çok konuyla ilgili gizli bir konunun iç yüzünü öğrenirken, sağlığınıza ve sinirlerinize lütfen dikkat ediniz.

Yay Burcu: Bugün açık düşmanlarınızın keyifli olduğu bir gün olabilir. Bugün karşılaştığınız konuları bir yere not etmeye özen gösterin, çünkü ileride ders çıkarmazsanız daha farklı enerjiler altında olabilirsiniz. Eşinizle ben- sen kavgası yerine bir olduğunuz fark ederek ilerlemek sizi mutlu kılacaktır.

Oğlak Burcu: Bugün iş hayatınızda, kazanç kapılarınızda arkanızdan iş çevirenlere karşı temkinli olmanız gereken özel bir gün. Projelerinizi gelir kapılarınızı lütfen paylaştığınız kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Aile büyüklerinizin ve kendi sağlığınıza özen göstermeniz gereken önemli bir gün.

Kova Burcu: Bugün evliliğinizde şanslı etkiler altındayken, geçmişte kalan sizlere zarar vermek isteyenlere karşı dikkatli olmalısınız. Çocuğunuzun hırçınlaştığı bazı konular bulunuyorsa özel ilgilenmeli, özellikle sağlık problemi bulunuyorsa mutlaka önemsemelisiniz.

Balık Burcu: Çekirdek ailenizin ya da iş yerinizdeki çalışma ortamınız içerisinde size sıkıntı vermek isteyen akrabalarınıza karşı mesafe koyacağınız önemli bir gün. Aile içindeki gerilimlerden uzak durmaya hassas davranıp, kendiniz veya aile bireylerinizin sağlık sıkıntısı bulunuyorsa sonradan pişman olmamak için kontrollerini yaptırmalısınız.