Tutkal kadar sağlam saçların 3 malzemeli sırrı! Haftada 3 kez deneyen kellik görmüyor

İnsanlar saç dökülmesini ve kelliği hep yaşlılıkla ilişkilendirirler. Bu gidişat belki seneler evvelinde geçerliydi ama günümüz çağdaş çağındaki hayat stili, hava lekeliği, stres, yemekler ve zehirli maddeler ile artık saç dökülmesi yalnızca yaşlılıkla alakalı olmaktan çıktı. Artık insanların saçları çok genç yaşlarda dahi dökülmeye başlıyor.

Hatta her iki cinsiyetin de en büyük problemi saç dökülmesi ve kellik. Saç dökülmesi ve kellik, kendimize dinlediğimiz güveni tesirler ve kendi hakkımızdaki pozitif bakış açımız yara alır. Daha Önceki halimize geri dönmek kaderine naçarca işe yaramayan rakamsız usul sınarız.

Marketlerde olan kimyevi tabanlı mahsulleri muhtemelen hepimiz kullanmışızdır. Bu mahsuller uzun vadeli bir çözüm sunmaktansa yalnızca hasar verirler. Saç ektirmek bir çözüm olabilir ama bu operasyon çok pahalı olduğu için çoğumuzun buna eforu yetmiyor.

İşte size saç dökülmesi için başka yerde bulamayacağınız natürel ve kolay bir tasvir. Oldukça tesirli ve emin bir rehabilitasyon biçimi. En hoşu da gereken malzemelerin mutfağınızda olan, basitlikle bulunan malzemeler olması!

Bu karışım yalnızca üç malzeme kapsıyor.

Malzemeler

2 yemek kaşığı Hint yağı

1 yumurta sarısı

1 yemek kaşığı bal

TANIMI VE KULLANIMI

Tüm malzemeleri bir kasede iyice karıştırın.

Karışımı evvel saçlarınızın köklerine, ardından tüm saçınıza uygulayıp saçınızda 2-4 saat bekletin.

Başınızdan akmaması için bir duş bonesi takabilirsiniz.

Ardından saçınızı şampuan ve saç ıslatıcıyla yıkayıp durulayın.

Bunu iki ay süresince haftada bir kez yaparsanız iki kez yapılması nasihat ediliyor, saçınızın artık dökülmediğini ve yeni saçların çıkmaya başladığını fark edeceksiniz.