Tüketen yaşadı: Cevizli su sabahları aç karnına 1 bardak içilirse…

Cevizli su sağlıklı olduğu düşüncesi ile pek çok insan tarafından tüketilebiliyor. Öte yandan Canan Karatay'da cevizli su tüketimi ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Ayrıca ünlü doktorun açıklamaları birçok vatandaşın ilgisini çekmişti. İşte Canan Karatay'ın cevizli su hakkındaki açıklamaları…

Cevizli su birçok insan tarafından faydalı olduğu düşüncesi ile hazırlanıp tüketilebiliyor. Öte yandan Canan Karatay'da cevizli su tüketimi ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Ayrıca ünlü doktorun açıklamaları, sosyal medyada oldukça konuşuldu.

CANAN KARATAY'IN CEVİZLİ SU İLE İLGİLİ ÖNERİLERİ

Cevizli su tüketen birçok insan, sağladığı faydaları merak edebiliyor. Ayrıca Canan Karatay'ın açıklamaları, bazı vatandaşların merakını giderebiliyor.

Canan Karatay cevizin beyin sağlığına faydalı olduğunu belirtti. Ayrıca 4 adet cevizin kırıldıktan sonra iç yaprakları ve kabuklarıyla beraber bir kase suda bekletilmesini önerdi.

Cevizli su sabahları aç karnına 1 bardak tüketildiğinde sağlık için yararlı olabiliyor. Çünkü bir gün boyunca suda bekletilen cevizler, yağ salınımını gerçekleştirerek omega-3 yağ asitleri ve E vitaminini suda depolayabiliyor. Bunun sonucunda ise hazırlanan cevizli su, gün içi ihtiyaç duyulan vitaminlerin tek seferde karşılanmasında yardımcı olabiliyor. Bu sebeple cevizli su tüketen yaşadı bile denilebiliyor.

Not: Canan Karatay'ın da tavsiye ettiği cevizli suyu, alerji etkisi oluşabilecek kişilerin ve farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme riski bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.