Toksinleri kapana kıstıran baharat kürü! Karaciğeri 0 km yapıyor! Sabah içen yaşadı

Toksinler vücuttan atılması gereken zehirdir. Toksinlerin varlığı vücudu yaşlandırır. Toksin temizliği için birebir baharat kürü var. İşte detaylar...

İHA

Sumak baharatı ile yapılan kürler vücudu tertemiz yapıyor. Özellikle karaciğerin çalışma hızını etkiliyor. İşte o baharat kürü tarifi...

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR

Sumak, bağışıklık sistemini destekleyen vitamin ve mineraller bakımından zengindir. Özellikle C vitamini içeriğiyle vücudu hastalıklara karşı korur. Düzenli olarak sumak tüketmek, soğuk algınlığı ve enfeksiyonlara karşı vücudun direnç mekanizmasını güçlendirebilir.

SUMAK KÜRÜ TARİFİ:

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı sumak

1 su bardağı su

Yarım limon suyu (isteğe bağlı)

1 çay kaşığı bal (isteğe bağlı)

Yapılışı:

Bir su bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı sumak ekleyin ve karıştırarak sumak tamamen suya karışana kadar bekleyin.

Eğer limon ve bal eklemek isterseniz, suyun içine yarım limonun suyunu sıkın ve 1 çay kaşığı bal ekleyin.

Limon, bağışıklığı güçlendirirken, bal da kürü daha lezzetli hale getirir.

Kürü 5-10 dakika demlemeye bırakın. Sumak suya özünü bırakacak ve besin değerlerini aktaracaktır.

Sumak kürü, sabah aç karnına içildiğinde sindirim sistemini düzenleyebilir ve vücudu arındırabilir.

Ayrıca, bağışıklık sistemini güçlendirmek için de faydalıdır.