Tırnaklarınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz! Black Cherry nedir?

Mevsimlere göre değişiklik gösteren makyaj trendlerine bir yenisi daha eklendi. Tırnaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz Black Cherry ojeler bu sonbaharda kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak. Black Cherry oje nedir, nasıl uygulanır? İşte detaylar…

AKŞAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Havaların yavaş yavaş soğuması ile birlikte yaza dair çoğu şeye veda ediliyor. Makyaj rutinleri de bunların başında yer alıyor. Yazın tercih edilen rengârenk ojeler, sonbaharın gelmesi ile birlikte yerini daha koyu tonlara bırakıyor. Herkes tarafından yaygın olarak kullanılan sosyal medya araçları ise mevsimlere uygun olarak karşımıza yepyeni trendler çıkarıyor. En son çıkan tırnak trendi olan Black Cherry bu sonbaharınızın eşlikçisi olacak. Peki, Black Cherry nedir, nasıl uygulanır? Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

BLACK CHERRY NEDİR?

Black Cherry; koyu bordo veya koyu mor tonlarında oje renklerinin tercih edilmesi olarak tanımlanıyor. Sonbahar mevsimine uygun olarak seçilen bu renkler, herkes tarafından sıkça tercih ediliyor. Hemen hemen her kombininize uyum sağlayacak olan Black Cherry ojeleri siz de bu sonbaharda tercih edebilirsiniz.

NASIL UYGULANIR?

İlk olarak tırnaklarınızı temizleyerek törpüleyin.

Koyu bordo veya koyu mor tonlarında bir oje seçin.

Seçtiğiniz rengi tırnaklarınıza nazikçe uygulayın.