Tığ gibi oldu: 38 kilo verdi! İşte Yağmur Sarıoğlu'nun 88'den 50'ye düşme sırrı

Yağmur Sarıoğlu hamilelik sürecinin ardından fazlaca kilo alarak, 59'dan 88'e çıkmıştı. Bunun yanı sıra Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, 38 kilo vererek tığ gibi oldu. Ayrıca ünlü ismin zayıflaması, pek çok kişinin dikkatini de çekti. İşte zayıflaması ile ilgili detaylar…

Sabri Sarıoğlu ve Yağmur Sarıoğlu, 2010 yılında evlenmişti. Bunun yanı sıra Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sürecinde 88 kiloya kadar çıkmıştı. Devamında ise zayıflama sürecine başlayan Yağmur Sarıoğlu, fazla kilolarından arınarak tığ gibi oldu. Ayrıca zayıflama sırrını da paylaşarak, kilo vermek isteyen birçok insana adeta umut ışığı oldu.

YAĞMUR SARIOĞLU'NUN ZAYIFLAMA SÜRECİ

Yağmur Sarıoğlu hamilelik sürecinin akabinde 59'dan 88 kiloya kadar çıkmıştı. Bunun yanı sıra fazlaca kilo vermeyi başaran Yağmur Sarıoğlu, zayıflama sürecinin ardından eşi Sabri Sarıoğlu ile çekindiği fotoğraflarla pek çok insanın dikkatini çekti.

Yağmur Sarıoğlu zayıflama sürecinde araklı oruç yöntemini denedi. Ayrıca yediklerine ve içtiklerine dikkat ederek, sağlıklı beslenmesine özen gösterdi. Bunun yanı sıra sık sık yürüyüş yaparak kardiyo antrenmanları gerçekleştirdi. Bunun sonucunda ise Yağmur Sarıoğlu, 88 kilodan 50 kiloya düşerek tığ gibi oldu.

Aralıklı Oruç Yöntemi: Bu yöntemde gün ikiye bölünerek oruç zamanı ve yemek zamanı şeklinde beslenme desteklenir. Ayrıca yiyeceklerin değiştirilmek zorunda olmadığı bu yöntemde, belli zaman dilimlerinin dışına çıkılmaması gerekiyor.