Ticari zekası yüksek 3 burç

Her burcun kendine has özellikleri vardır. Karakter özelliğine göre mesleklere olan yatkınlık anlaşılabilir. Gezegenlerin konumu ise bu durumda değişkenlik gösterebilir. Yeni bilgiye ve gelişmeye açık olan, kriz anını hızlıca yöneten, ticaret için yaratılan o 3 burç..

AKSAM.COM.TR/MORPAPATYA

Yönetici olmaya yatkın aslan, hukuk alanında terazi, spor alanında boğa... Peki ticarette soğukkanlı olabilecek burçlar hangileri? Ticaret için yaratılan, başarı ihtimali yüksek olan 3 burç haberimizde..

İkizler: Çabuk sıkılan yapısı, değişime ve dönüşmeye elverişli olan özellikleri ile ticari alanda oldukça başarılı olacaktır. İşlerini ve duygularını birbirine karıştırmaz. Pratik zekası, kıvrak bakış açısıyla her uzun yolun kestirmesini bulmaya açıktır. Birden fazla iş yapmak isterse bile başarılı olacaktır. İkizler, manüpülatif ve pratik özellikleri ile her karaktere ayak uydurabilir.

Boğa: Hedefine tam gazla ilerlemeyi seven boğa burcu, sorumluluklarını fazlasıyla ciddiye alır. Ciddiyetini bozmadan ilerlediği yolda daima başarılı ve sağlam adımlar atacaktır. Kıymet bilmesi, sorumluluğu benimsemesiyle tanınan boğa burcu, ticari alanda oldukça başarılıdır. Ona ait olan her alanı sahiplenir, Aidiyet duygusu yüksek olması ile birlikte istediğini almadan vazgeçmez.

Terazi: Venüs'ün yönetiminde olan terazi, estetiğe ve güzelliğe önem verir. Güzelleşmek ve güzelleştirmek onun için çok kıymetlidir. Terazi burcu, sadece ticari olmaksızın her işte farkını ve tarzını gösterecektir. Farklı bakış açıları ve farklı çevreleri ile oldukça popülerleşir. İnsan tanımak terazi burcu için yeni iş ve fırsat demektir. Bardağın dolu tarafından bakarak gücüne güç katar. Kaybediş sonrası hızlıca ayağa kalkar. Her ne kadar depresif bir karaktere bürünse bile, kafası her zaman olumlu çalışır.