Terazi erkeklerinin en itici 3 özelliği

Terazi burcu erkekleri denilince akla ilk gelen kararsızlıkları olur. Peki, Terazi burcunun genel özellikleri neler? Huzursuz ve stresli ortamlarda çalışmayı sevmeyen Terazi erkekleri, aşk konusunda ilk adımı atmayı tercih etmez fakat aşksız da yaşayamaz. Her şeyin uyum içinde olmasını isterler. Eğer Terazi partneriniz varsa işte göz önünde bulundurmanız gereken özellikler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Terazi burcu erkeği özellikleri merak ediliyor. Kibarlığı ile bilinen Terazi burcu, üzmeyi sevmek yerine çoğu zaman uzaklaşmayı iyi bilir. Fakat her özelliğinden olumlu bahsetmek de mümkün değil. İşte terazi erkeklerinin sevilmeyen özellikleri...

KOLAY ETKİLENİRLER: Terazi burcu erkeğinin sosyal çevresi daima kalabalık olsa da söylenenlerden çok çabuk etkilenirler ve değişken bir ruh hâline sahip olurlar.

ESKİ SEVGİLİYLE DOST KALABİLİRLER: Terazi burcu erkeği keyifli bir ortamda bulunmayı sever. Bu nedenle tanıştığı insanlar ondan kolay kolay vazgeçemez. Kibar olan Terazi burçları eski sevgilisi dahi olsa insan gibi davranmayı küsmeye tercih eder.

KARARSIZDIRLAR: Stresi sevmeyen Terazi burcu erkeği değişken bir ruh hâline sahiptir. Mutluyken aynı zamanda bir anda mutsuz olabilirler. Biri tarafından aşırı merak edildiğini hissederse güven duygusunu yitirebilir ve kırılabilirler.