Terazi burcunun anlaşabileceği 3 burç

23 Eylül - 23 Ekim tarihleri arasında dünyaya gelen teraziler denge ve nezaketi temsil ederler. Hayatlarının her alanında ahenk ve estetik görürsünüz. Bir teraziyi huzursuz eden şey ise ahengi yakalayamamasıdır. İkili ilişkilerde koç, boğa ve aslan burçlarının aksine edilgendirler. Peki terazi burcu kiminle anlaşır?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Estetik denilince akla ilk onun adı gelir. 23 Eylül - 23 Ekim tarihleri arasında dünyaya gelen terazi burcu... Yüksek adalet duygusu ve haksızlıklara gelemeyen naif yüreğiyle terazi burçları hayatımızın olmaz olmazları. İşte terazi burçlarının anlaşabileceği burçlar...

Terazi burcu dengeli karakterli özelliğe sahip. Objektif kişilik yapıları sayesinde arkadaş gruplarında oldukça sevilirler. Çatışmadan kaçınırlar. Barışçıl ruhları ilişkilerine de yansır. Terazi burcunun en çok anlaştığı burçlar kova, ikizler ve aslan burçlarıdır.

İKİZLER: Terazi burcunun ilişkilerinde yarattığı dinginliği eğlenceli bir ikizler bozabilir. Hayata renk katmak için gelen ikizler burcu teraziyle yoğun paylaşımlarda bulunabilir. Bu da ikilinin arasında kuvvetli bağ kurulmasını sağlar.

KOVA: Terazi burcunun sıcakkanlılığına ancak duygusal bir kova ayak uydurabilir. Hayal dünyası gökyüzü kadar geniş olan kova burçları terazinin dengesinde uyumu yakalar.

ASLAN: Terazi burcu insanı ilişkileri söz konusu olduğunda çok fazla aksiyon gösteremezler. Ancak aslan burcu bunu tolere edebilir. Sağlam duruşlu, baskın, yönetici olan aslan ve terazi birlikteliği zıtlıkların uyumuna güzel bir örnek olabilir.