Terazi, Akrep ve Oğlaklar'a çift kat maaşlı iş teklifleri! Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor, İkizler bezdiriyor

10 Kasım 2023 günlük burçları Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. Bugün Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Yengeçler terfiye hazır olsunlar. Peki Astrolog Özlem Recep bugün burçlar için ne diyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Aşk, para, kariyer... Bugün yıldızı parlayacak burçları sizler Astrolog Özlem Recep sizler için kaleme aldı. Peki bugün burçları neler bekliyor?

10 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Önemli projeler, eğitim, yurtdışı ve mahkeme konuları hayatında daha belirgin olabilir. Eşinle birlikte uzak bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsin. Eşinin ailesinden destek alabilirsin. Gün içerisinde yerleşim alanını değiştirmek için atacağın adımlar bulunuyorsa iyi değerlendirmelisin. Tanıtımını yapmak istediğin herhangi bir proje bulunuyorsa isminden bahsettireceksin.

Boğa: Sevgili Boğa, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Maddi kaynaklarını yapılandırmak isteyeceğin enerjiler seninle birlikte. Önemli bir borcun bulunuyorsa kapatmak isteyebilirsin. Çalışma hayatın içerisinde atacağın adımlar varsa sigorta ve ek primler için gün içerisinde destek alabilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. İlişkilerinde daha net ve önünü görerek ilerleyeceğin tablolar seninle birlikte olacak. Ruhunu yoran her kim varsa arkanı dönerken seni mutlu eden dostlarınla ilerlemek isteyeceksin. Özel hayatında değer görmenin tadını çıkaracağın günlerden geçerken, gelen hediyeler ve gelen itiraflar seni oldukça mutlu edecek. Ancak tek dikkat etmen gereken konu hayattan tam olarak ne bekliyorsun ve kimi istiyorsun?

Yengeç: Sevgili Yengeç, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Çalışma hayatın hız kazanıyor, yeni iş teklifleri ve yeni terfi süreçlerine hazırlıklı olmalısın. Sadece sen değil, çocukların adına da iş süreçleri verimli geçebilir. Ailenden destek aldığın şu günlerde ev değiştirmek ya da evin içerisindeki eşyaların yerine yenilerini alıp değiştirmek isteyebilirsin.

Aslan: Sevgili Aslan, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Özel hayatınla ilgili konuşmalar, görüşmeler, aklındaki ve kalbindeki kişiyle yol alma enerjileri seninle birlikte. Birlikte yolculuk ve tatil yapmaya ihtiyacınız olabilir. Problemleriniz bulunuyorsa çözmek isteyebilirsin.

Başak: Sevgili Başak, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Ailene yöneleceğin bir süreç seni bekliyor. Ailenden destek alacaksın. Maddi anlamdaki fırsatları değerlendirirken, iş vesilesiyle yeni yerleşim alanları belirlemek ve bulmak isteyebilirsin. Bebek isteyenler varsa o müjdeli haber yakında.

Terazi: Sevgili Terazi, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Yolculuk, yolculuk, yolculuk. Evet yanlış okumadınız, bol seyahat, eğlence ve planlar seninle. Arkadaşlarınla eğlenmek ve plan yapmak için şahane vakitler. Araç alım satım işlemleri ve taşınma süreçlerinden de geçebilirsin. Özel hayatınla ilgili yeni karşılaşmalar ve görüşmeler yaşanabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Maddi anlamda fırsatları değerlendirmek için elinden geleni yapacağın zamanlardan geçebilirsin. Arkadaşlarından gelen hediyeler seni mutlu ederken, seni yoran kişilerle arana mesafe koyacaksın. Özel hayatın adına gizli kalmak ve sır vermemek önemli. İş vesilesiyle seyahat ve proje planlamaları yapabilirsin.

Yay: Sevgili Yay, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Uzunca süre kendini ifade ederken daha net, kendine güvenen ve rüzgarı arkana alarak hareket edeceksin. İş hayatındaki pürüzler ortadan kalkarken, projelerine odaklanacaksın. Özel hayatın adına ben sen kavgalarına bir son vermek önemliyken eğer ki çürümüş bir beraberlikse yolları tamamen ayırmak ruhuna iyi gelecek.

Oğlak: Sevgili Oğlak, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Sağlıksal problemlerinle ilgilenmek, önemli bir kontrol ve kronik rahatsızlıkların için çözüm yolları aramak isteyebilirsin. Bu süreçler içerisinde iş hayatının etkilenmemesini sağlamak önemli. Kariyer hayatın adına fırsatları değerlendirmek önemliyken, yurtdışı ya da uzak şehirleri de düşünmen fırsatları kendi içinde barındırabilir.

Kova: Sevgili Kova, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Kalabalık davet, organizasyon ve eğlence süreçleri seninle birlikte. Katıldığın davetlerde isminden bahsettirmek isteyeceksin. Hayatındaki kişiyle geleceğe yönelik planlar yapmak ruhuna iyi gelirken, birlikte seyahate çıkmak isteyebilirsin.

Balık: Sevgili Balık, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Kariyer hayatın adına kendini daha net enerjilerle ifade edeceksin. Şirket kurma, prosedürleri belirleme, geçtiğimiz seneden beri sıkıntı yaşadığın iş yerinden kurtulmak için fırsatlar bulunuyor. Özel hayatın adına şanslı zamanlardan geçerken, dışarıdaki pek çok kişi bu enerjiyi kıskanıyor olacak.

Sevgilerimle

Özlem Recep