Temmuz ayı burçlarının özellikleri

22 Haziran ile 23 Temmuz tarihleri arasında doğan yengeç burçları ve 24 Temmuz ile 21 Ağustos tarihleri arasında doğan aslan burçları temmuz ayı burçlarıdır. Yönetici aslan burcu ve duygusal yengeç burcu insanları ilgi çekici olabiliyorlar. Aslan burcu ateş grubu iken yengeç burcu su grubu burcudur. Fiziksel özellikleri ve kişilikleri bakımından birbirinden oldukça zıt görünen bu iki burcu yakından tanımaya ne dersiniz?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Enerjisini Güneş'ten alan aslan burcunu ve yönetici gezegeni ay olan yengeç burçlarını birçok kişi merak ediyor. 22 Haziran ile 23 Temmuz tarihleri arasında doğan yengeç burçları ve 24 Temmuz ile 21 Ağustos tarihleri arasında doğan aslan burçları temmuz ayı burçlarıdır. Bu iki burcun tek ortak noktasının temmuz ayı burçları olduğunu söylersek abartmış olmayız. Peki merak edilen yengeç ve aslan burçlarının özellikleri nelerdir?

YENGEÇ BURCU ÖZELLİKLERİ

Yengeç burcu insanı çocukluğu, anıları ve geçmişinden ayrılmaz bir halde yaşar. En mutlu oldukları anda dahi akıllarına bir anıları gelebilir. Ve o an üzülebilirler. Size şaşırtıcı gelse de yengeç değişime en kapalı burçların başında gelir. Sert kabukları yengecin alışkanlıklarına sadakatinin en büyük temsilidir. Oldukça hassas olan yengeç, su grubunun ilk burcudur. Atılganlığı ve liderliği bu yüzdendir. Yönetici gezegeni ay olduğu için ayın hareketlerine göre ruhsal değişimler yaşar. Dolunayda farklıdır. Yeniayda farklıdır. Yengeç geçmişi üzse dahi onu yok saymayı ve atmayı sevmez. Yengeç burcu insanın en büyük sınavı geçmişidir. Bu yüzden anı kaçırır. Anlık mutluluklardan haz almayı bilmez. Alıngan bir yapıları olduğu için onu genellikle duygusal insanlar anlayabilir. İnce fikirlidir. Yengeç burcu insanı ateş grubundan bir burçla mutlu olabilir ama çok kırılabilir. Çünkü yengeç burcu insanının algıları çok yüksektir. Tıpkı akrep burcu gibi. Bilinçaltı oldukça yoğundur. İç dünyasında kurduğu medeniyetlerde yaşar. Çünkü orada onu kimse kıramaz ve üzemez. Hayatınızda bir yengeç burcu varsa ona sevginizi belli edin. Yoksa her an iç dünyasına kaçabilir.

ASLAN BURCU

Aslan burcu sahne insanıdır. Her ne yaptırmak istiyorsanız bunun yolu onun iyi özelliklerini abartmaktan geçebilir. Bir aslanı kaçırtmak istemiyorsanız onu içinizden eleştirin. Çünkü kabul görmediği ortamlarda bir saniye durmaz. Beğenildiğini bildiği insanların yanında nefes aldığını hisseder. Yönetici gezegeni Güneş'tir. Bu yüzden ışığı sönmez. Yaratıcı ve enerjiktir. Yönetici burçturlar. Kendilerine duydukları yüksek özgüven her işe müdahil olma arzularını besleyebilir. Bu da özellikle iş ortamlarında çevrelerini rahatsız eder. Arkadaş ortamlarında iyimser ve güler yüzlüdür. Egosunu zedeleyecek hareketler sergilenmedikçe herkesle anlaşabilir. Yakın ilişki kuracakları insanlar aslan burcu gibi ön planda olmak için can atmamalılardır. Çünkü zirve tek kişiliktir. Ve o zirvede hep aslan vardır.