Telefon kılıfı temizlemenin en basit yöntemi! Oysa bu kadar basitmiş

Telefon kılıfı günümüzde neredeyse herkes tarafından kullanılıyor. Çünkü çizilmeye ve darbeye karşı koruyabiliyor. Ayrıca sık sık kullanılan bu malzemenin temizlik ihtiyacı da ortaya çıkabiliyor. İşte telefon kılıfı temizlemenin en basit yöntemi…

Telefon kılıfı, cep telefonu kullanan birçok kişi tarafından kullanılıyor. Ayrıca pek çok kişi tarafından kullanılan telefon kılıfını kullanıma ve zamana bağlı olarak temizlemek de gerekebiliyor. Aksi takdirde kirli bir görüntü oluşturabiliyor.

Cep telefonu kullanan birçok kişi telefon kılıfı temizlemenin en basit yöntemlerini de araştırabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bazı yöntemler, telefon kılıfı temizleme için, ''oysa bu kadar basitmiş'' bile dedirtebilir.

TELEFON KILIFI TEMİZLEMENİN EN BASİT YÖNTEMİ

Telefon kılıfı temizlemenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Ancak bazıları uğraştırıcı olurken bazıları daha pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Ayrıca telefon kılıfı temizlemenin en basit yöntemlerinden biri, sirke ile gerçekleşiyor.

Sirke ile telefon kılıfı temizlemek için bir kaba sirke koyulur. Ardından telefon kılıfı da sirkenin içerisine yerleştirilir. Bir süre bekletilir ve çıkartılır. Akabinde uygun bir bez ile güzelce temizlenerek kurulanır.

Not: Kılıf temizliği sirke ile kolayca gerçekleşebilir. Ancak kılıfın üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu nedenle kılıfın üretici temizlik tavsiyeleri bulunuyorsa okunması tavsiye edilir. Eğer yukarıdaki yöntem kılıfa zarar verebilecek nitelikteyse, uygulanmamalı.

Mutfak lavabosu giderinde oluşan kötü koku sona eriyor! Meğer çözümü bu kadar kolaymış