Telefon kılıfı nasıl temizlenir? İşte temizlemenin pratik yöntemi

Telefon kullanan birçok insan, kılıf kullanmayı ihmal etmiyor. Ancak zamanla telefon kılıfının kirlendiği görülebiliyor. Bu sebeple, ''Telefon kılıfı nasıl temizlenir?'' sorusu araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek pratik bir temizleme yöntemi de bulunuyor. İşte detaylar…

Telefon kılıfı kullanan birçok insan, ''Telefon kılıfı nasıl temizlenir?'' sorusunu araştırabiliyor. Çünkü hemen her insan telefonunu kılıfla birlikte kullanıyor. Ancak zamanla kılıflarda kirlenme ve tozlanma olduğu görülebiliyor. Ayrıca söz konusu kir ve tozlar kolayca çıkmayabiliyor. Bu nedenle pek çok insan yeni kılıf almayı da tercih edebiliyor.

Öte yandan telefon kılıfı temizlemenin pratik bir yöntemi de bulunuyor. Söz konusu yöntem sayesinde telefon kılıfı kolayca temizlenebiliyor. Bu sayede tekrardan kılıf almaya gerek kalmayabiliyor. Peki, telefon kılıfı nasıl temizlenir?

TELEFON KILIFI NASIL TEMİZLENİR?

Telefon kılıfı temizlemenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Ayrıca bu yöntemlerden bazıları pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. İşte söz konusu pratik yöntemlerinden biri şu şekilde uygulanıyor;

Bir kabın içine sirke koyulur.

Sonra telefon kılıfı sirkenin üstüne yerleştirilir.

Bir süre bekletildikten sonra çıkartılır ve uygun bir bez ile temizlenir.

Ardından kurulanır.

Böylece telefon kılıfının pratik bir şekilde temizlendiği görülebilir.

Not: Telefon kılıflarının üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu sebeple sirke yöntemi mevcut kılıfa zarar verebilecek nitelikteyse, uygulanması önerilmez.

O haşereler evlere gelebilir: Küf ve rutubet varsa dikkat! İşte onlardan kurtulmanın pratik yolu