Telefon kılıfı kullananlar dikkat: İşte kılıf temizlemenin basit yolu!

Telefon kılıfı birçok insan tarafından sık sık kullanıyor. Çünkü telefonu dış faktörlere karşı koruyabiliyor. Ancak sürekli kullanılan kılıflarda zamanla kirli bir görüntü oluşabiliyor. Öte yandan telefon kılıfı temizlemenin basit bir yolu da bulunuyor. İşte detaylar…

Telefon kılıfı temizlemenin basit yöntemleri pek çok insan tarafından merak edilerek araştırılabiliyor. Çünkü pek çok insan telefonunu kılıf takarak kullanıyor. Ancak devamlı kullanılan kılıflarda zamanla kir oluşabilir. Bu nedenle yeni kılıf almak yerine mevcut telefon kılıfını temizlemek de tercih edilebiliyor.

Öte yandan telefon kılıfını temizlemenin basit bir yöntemi de bulunuyor. Bu nedenle telefon kılıfı kullanan kişilerin, söz konusu pratik yönteme dikkat etmeleri öneriliyor.

TELEFON KILIFI TEMİZLEMENİN BASİT YOLU

Telefon kılıfı temizlemenin birçok farklı yolu bulunuyor. Ancak bu yöntemlerden bazıları uğraştırıcı olurken ötekileri pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Nitekim telefon kılıfı temizlemenin basit yöntemlerinden biri şu şekilde;

Bir kaba sirke koyulur.

Sonra üzerine telefon kılıfı yerleştirilir.

Bir süre bekletilir ve çıkartılır.

Ardından kılıf temizleme işlemi uygun bir bez ile gerçekleşir.

Devamında kurulanır.

Dikkat: Kılıfların üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu nedenle yukarıdaki temizleme yöntemi mevcut kılıfa zarar verebilecek nitelikteyse, uygulanması tavsiye edilmez.