Tavaya ekmek banmalık kahvaltılık mantar! Sulu sulu oluyor, doyamıyorsunuz

Tavada yapılan mantar muhteşem bir kahvaltılık oluyor. Ekmek banmalara doyamayacağınız tavada kaşarlı mantar lezzet ötesi oluyor. İşte detaylar...

Tavada kaşarlı mantar için sebzeler ince ince doğranmalı. Mantarlar yıkayıp kurutmalı. Üzerine pul biberler ve başka baharatlar eklenebilir. İşte detaylar...

TAVADA KAŞARLI MANTAR TARİFİ

Malzemeleri

250 gr mantar

1 tane kırmızı kapya biber

8 tane çeri domates

1 tatlı kaşığı tereyağı

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı kırmızı biber

Bol kaşar peyniri rendesi

3 dal maydanoz

Üzeri için

1 tatlı kaşığı pul biber

Yapılışı

Mantarları yıkayıp kurulayın.

İnce doğrayalım kırmızı biberide ince doğrayalım.

Tavayı ocağa alalım üzerine zeytinyağını ekleyelim

Üzerine mantarları ekleyelim

2,3 dakika soteleyim üzerine biberi ekleyelim

3,4 dakika soteleyim üzeri ortasından ikiye kestiğimiz çeri domatesleri ekleyelim

1,2 dakika soteleyin üzerine kaşar peyniri serpin

Ocağı kapatın tavanın kapağını kapatın kaşarlar iriyince üzerine maydonoz pul biberi serpin

Afiyet olsun.