Tam 64 kilo verdi: Tığ gibi oldu! İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sırrı...

Uraz Kaygılaroğlu zayıflama sürecinden sonra birçok insanın dikkatini çekmişti. Çünkü ünlü oyuncu, 140 kilodan 76'ya düşerek kilo vermek isteyen pek çok insanın merakını uyandırmıştı. Öte yandan zayıflama sırrı ile ilgili paylaşımlarda da bulunmuştu. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun kilo vermesi ile ilgili detaylar…

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı, ''Canburger'' karakteri ile birçok insanın hafızasında bulunan Uraz Kaygılaroğlu, zayıflama sürecinin ardından adeta gündemde yankı uyandırmıştı. Nitekim ünlü oyuncu 140 kilodan 76'ya düşerek, tam 64 kilo vermeyi başardı. Bu nedenle zayıflama sırrı da birçok insan tarafından merak edildi.

URAZ KAYGILAROĞLU'NUN ZAYIFLAMA SIRRI

Zayıflama sürecinin ardından birçok insanın dikkatini çeken Uraz Kaygılaroğlu, annesinin ısrarları ile diyetisyene gittiğini belirtti. Devamında ise diyetisyenin verdiği diyet listesinde birçok yiyeceğin bulunduğunu aktaran Uraz Kaygılaroğlu, diyet süresinin 2 yıl sürdüğünü belirtti. Öte yandan zayıflama sürecinin ardından 140'dan 76 kiloya düştüğünü açıkladı.

Uraz Kaygılaroğlu, kilo verme sürecinin ardından fit bir görünüme kavuştu. Ayrıca zayıflamak isteyenlere de adeta yeni bir umut oldu. Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sırrındaki diyet formülü de belli oldu.

DİYET LİSTESİ

Uraz Kaygılaroğlu'nun zayıflama sürecinde uyguladığı diyet listesi, kilo vermek isteyen pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. Nitekim Uraz Kaygılaroğlu'nun diyet listesi şu şekilde;

Kahvaltı Öncesi: 1 bardak ılık ve 1 bardak normal sıcaklıkta su.

Kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir (60 gr) veya 1 adet yumurta ile 1 dilim peynir. Öte yandan 2 ince dilim ekmek (50 gr) ve bol çiğ sebze.

Kuşluk: 1 porsiyon taze meyve.

Öğlen: 2 ila 3 adet köfte ya da aynı miktarda et. Ayrıca 1 ince dilim ekmek ve bol salata (az zeytinyağı ilaveli).

İkindi: 1 dilim beyaz peynir ve 2 ince dilim ekmek (50 gr).

Akşam: 8 ila 10 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 ince dilim ekmek, 2 su bardağı ayran veya 1 su bardağı yoğurt. Ayrıca bol salata (az zeytinyağı ilaveli).

Gece: Yatmadan önce bir avuç badem, ceviz veya fındık.

Dikkat: Günlük 15 bardak (2 ila 3 litre) su tüketimi ve 3 öğünün ardından da 3 adet portakal.

Tam 80 kilo vermeyi başardı: Tığ gibi oldu! İşte Güllü'nün zayıflama sırrı...