Tam 38 kilo vermeyi başardı: Yağmur Sarıoğlu tığ gibi oldu! İşte zayıflama sırrı…

Yağmur Sarıoğlu zayıflama sürecinden sonra birçok insanın dikkatini çekmişti. Çünkü Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, 88 kilodan 50'ye düşmeyi başararak tam 38 kilo vermişti. Bu nedenle zayıflamak isteyen birçok insanın dikkatini de çekmişti. İşte kilo vermesi ile ilgili detaylar…

Yağmur Sarıoğlu fazla kilolarından arınarak tığ gibi oldu. Nitekim Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında evlenen Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sürecinde 59'dan 88 kiloya kadar çıkmıştı. Hamilelik sürecinin ardından tam 38 kilo vermeyi başararak 50'ye kadar düşmüştü. Bu nedenle Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı da pek çok insan tarafından merak edildi.

YAĞMUR SARIOĞLU'NUN MERAK EDİLEN ZAYIFLAMA SIRRI

Yağmur Sarıoğlu zayıflama sürecinin ardından eşi Sabri Sarıoğlu ile çekindiği fotoğraflarla pek çok insanın ilgisini çekmişti. Nitekim 88 kilodan 50'ye düşmeyi başaran Yağmur Sarıoğlu, tam 38 kilo vermeyi başarmıştı. Bu nedenle Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı da pek çok insan tarafından merak edildi.

Zayıflama sürecinde aralıklı oruç yöntemini tercih eden Yağmur Sarıoğlu, sıklıkla yürüyüş ve kardiyo antrenmanları gerçekleştirdi. Bunun sonucunda ise fazlaca zayıflamayı başararak 88'den 50 kiloya düştü.

Aralıklı Oruç: Zayıflamak isteyen birçok insanın tercih ettiği aralıklı oruç yönteminde, gün ikiye bölünür ve oruç zamanı ile yemek zamanı olarak beslenme desteklenir. Ayrıca yiyeceklerin değiştirilme zorunluluğu bulunmuyor. Öte yandan belli zaman dilimlerinin dışına çıkılmaması isteniyor.

Tam 80 kilo vermeyi başardı: Tığ gibi oldu! İşte Güllü'nün zayıflama sırrı