Takdir etmeye en uzak 3 burç

Olaylar karşısında tüm kişisel algıları bir kenara bırakıp takdir ettiğini dile getirmek ilişkileri beslemesi açısından önemlidir. Fakat her insan için her şey takdir edilmeye layık değildir. Peki, kimler böyle? İşte takdir etmeye en uzak 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Takdir etmek bazılarımız için çok kolay bazılarımız için ise çok kıymetlidir. Sosyal hayatta takdir toplamak hem motivasyonu hem de başarıyı artırır. Peki, kimler takdir etmekten kaçınır? İşte ilişkilerde takdir etmeye en uzak 3 burç...

YAY BURCU

Siz siz olun yorgun olan Yaya yaklaşmayın. Hızlı algılama yeteneğine sahip Yayların bir şeyi takdir etmesi için gerçekten beğenmesi ve benimsemesi gerekir.

OĞLAK BURCU

Görevine düşkün olan Oğlaklar bazen başarısızlıkları abarttıkları için takdir etmekten de uzak dururlar. Güvenirliliğiyle öne çıkan Oğlaklar bir şeyi planlarken önce kendilerini gözetir.

KOÇ BURCU

Egosu çok gelişen Koçlar, kendilerini muhakkak kanıtlayacağı bir yol bulur. Sabırsız olduklarından karşısındaki insanda da bu çabayı görmek isterler. Koç burcunun takdirini kazanmak için başlanan işin güzel sonuçlanması gerekir. Aksi hâlde hayal kırıklığı olursunuz.

İlişkilerde en açık sözlü 3 burç

Kazalara dikkat! İşte haftanın önemli konuları

Burçlara göre renkler

Tek kelimeyle burçların özellikleri