Taha Duymaz'ın zahter salatası tarifi!

Mütevazi mutfağında yemek videoları çekerek sosyal medyada ün kazanan Taha Duymaz çeşitli tariflerini takipçileri ile paylaşıyor. Taha Duymaz, Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde yaşıyor ve henüz 17 yaşında olmasına rağmen çok basit malzemelerle dikkat çeken yemekler hazırlıyor. 1,2 milyon takipçiye sahip olan fenomen Taha Duymaz son olarak zahter salatası yapmak için mutfağına girdi.

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz yaptığı yemekler ve çektiği videolar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 1,2 milyon takipçili Instagram sayfasında tariflerini yayınlayan Taha Duymaz son zamanlarda gündemden düşmüyor. Hatay'ın Yayladağ ilçesi Güveççi Köyü'nde yaşayan ve yaptığı mütevazı yemeklerle ün kazanan genç fenomen son olarak zahter salatası için mutfağa girdi. 

ZAHTER SALATASI NASIL YAPILIR?

2 avuç kekik

1 bağ taze soğan

1 domates

Tuz pul biber

1 yemek kaşıgı nar ekşisi

Göz kararı zeytin yağı


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde yaşıyor ve henüz 17 yaşında olmasına rağmen çok basit malzemeler ve yemekler hazırlıyor.

4. sınıfta okulu bırakan Taha Duymaz, yaşadığı sağlık sorunları sebebi ile arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor. Taha'nın yemek videoları kız kardeşi tarafından çekiliyor ve yemek hazırlaması sırasında kız kardeşi de farklı noktalarda yardımcı oluyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ