Sürpriz evlilik teklifleri, estetik operasyonlar, iş fırsatları! Mars Kova burcunda 45 gün yer yerinden oynuyor

Mars Kova burcuna transit geçiş yapıyor. Mars enerji ve hareketi temsil ediyor. Peki 45 gün burçları neler bekliyor? Aşk ve evlilik kararları her an alınabilir. Peki Astrolog Özlem Recep bu Ay hareketini nasıl yorumluyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep bugün burçları bekleyen sürpriz gelişmeleri kaleme aldı. Peki 13 Şubat 2024 günlük burç yorumlarında neler var? Aşk, evlilik teklifi, iş görüşmeleri... İşte detaylar...

Merhaba Sevgili Dostlarım,

Bugün Mars Kova burcuna geçiş yapıyor. Mars eril, hareket ve yaşam enerjimizi anlatırken önümüzdeki 45 gün burçların eğildikleri alanları bize anlatıyor olacak.

Merak etmeyin burç yorumlarımda önümüzdeki süreçte hangi konularla ilgili hız kazanacaksınız hepsini yazacağım. Peki bugün gökyüzünde neler var?

Bugün Ay Koç burcunda seyir yapacak. Ay'ın geçtiği özel hat özellikle sabah saatlerinde aşkta yanlış kararlar almaya doğru bizi götürebilir. Malum sevgililer günü yaklaşırken yalnız kaldım düşüncesiyle yanlış kararlar aman almayın...

Öğleden sonra Ay'ın bulunduğu konuma gelecek olursak hukuksal konular, vatandaşlık hakları ve konsoloslukla ilgili destek sunarken, akşam vakitlerinde Ay ve Şiron kavuşumu geçmişle ilgili yaralarımızı tetikleyebilir, duygusal ve kendimizi yalnız hissederken bulabiliriz. Aynı zamanda kronik rahatsızlıklar ve ateşli hastalıklar için de dikkatli olmalıyız. Akşam üstü Ay Şiron kavuşumundaki yaralı sembolizmayı hafifletmek için kim başkasına yardım ederse kendi yaralarının da sarılacağını bilmesi iyi olacaktır.

Sevgililer günü yaklaşırken bazılarınız " Gökyüzünde yüzük var mı yüzük?" cümlelerini geçiriyor olabilir. Öyleyse size müjdemizi hemen vereyim, gökyüzünde öyle bir kombinasyon bulunuyor ki 25 Mart tarihine kadar aşağıdaki doğum yılları aşk ve ilişkilerde biraz daha şansı olurken, kimileri sürpriz evlilik kararı alabilir ya da kadersel eşiyle karşılaşabilir. Evet o şanslı doğum tarihlerini öyleyse açıklıyorum;

1949-1950, 1961-1962, 1973-1974, 1985-1986, 1997-1998

ve günlük burç yorumlarımı anlatmaya başlıyorum;

13 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Koç: Sevgili Koç, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte hayatında hareket enerjisi aktifleşiyor. Sosyal ortamlarda kendini göstereceğin, liderlik yapacağın, davet ve organizasyonların içerisinde bulunacağın 45 gün geçirebilirsin. Yurt dışı, eğitim ve göçmenlikle ilgili kararların aktifleşecek. Bugün Ay senin burcunda ilerlerken kendini yorgun hissedebilirsin ancak günü imaj ve bakım işlerini düzenlerken bulabilirsin. Akşam vakitlerinde iğneli operasyonlar geçirme ihtimalin bulunuyor.

Boğa: Sevgili Boğa, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki 45 gün kariyer hayatınla ilgili atak olacağın konular gündeminde olacak gibi görünüyor. İş hayatını önemsediğin vakitlerden geçerken başka bir şirkete geçmek, kendi işlerin için ipleri eline alıp şirket açmak isteyebilirsin. Peki bugün neler var? Bugün Ay'ın Koç seyri bilinçdışını etkileyecek. Senden saklanan konular hakkında gel gitler yaşayabilirsin. Arkandan dönen oyunlara karşı uyanık olmalısın. Akşam vakitlerinde kapalı alanlarda kalanlar, hastalar ve ihtiyacı olan kişilere yardımda bulunman seni şifalandıracak.

İkizler: Sevgili İkizler, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki 45 gün medya, tanıtım, üniversite, reklam, ithalat, hukuk ve yurtdışı konularını aktifleştirebilir. Bu süreç içerisinde hayatındaki kişinin ailesiyle yaşanılabilecek gerginliklere karşı biraz daha dikkatli olursan iyi olacaktır. Bugün Ay'ın Koç burcuna seyriyle arkadaşlarınla etkinlik yapabilir, hayatının merkezine koyacağın kişileri belirleyebilir, hayallerin için adım atabilirsin. Kendi ismini kitlelere duyurmak için şans senden yanayken aşkta kararsız kalmak ya da pek çok kişinin sana olan itirafı yüreğini biraz karıştırabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki 45 gün borçlarına karşı dikkatli olmalısın. Kredi kartları şişebilir, vergi borçların artabilir, unuttuğun faturalar gündeminde olabilir. Psikolojik ataklara karşı da kendine önem vermelisin. Peki bugün neler var? Ay Koç burcunda ilerlerken iş hayatınla ilgili önemseyeceğin konular gündeminde olabilir. Dış görünüşünü değiştirmek isteyebilirsin.

Aslan: Sevgili Aslan, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki 45 gün rakiplerine ve dost gibi görünen düşmanlarına karşı dikkatli olmalısın. Bugün Ay'ın Koç burcundaki seyriyle birlikte gün içerisinde ilahi anlamda bir destek sana geliyor. Önemli kutlama ve davet konuları gündeminde olabilir. İkili ilişkinde eski eş ile görüşme ya da önemli bir ayrılık aşamasındaysan hukuksal süreçler hız kazanabilir.

Başak: Sevgili Başak, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki 45 gün çalışma hayatın ön planda olabilir. Kronik rahatsızlıklara karşı dikkatli olman gereken bu süreç içerisinde bağışıklığını kuvvetlendirmelisin. Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken borçlanmalara karşı dikkatli olmalısın. İş hayatında alacaklı olduğun konular önem taşıyor.

Terazi: Sevgili Terazi, Mars'ın Kova burcuna geçişiyle birlikte önümüzdeki 45 gün özel hayatın gündemde olacak. Aşk hayatın adına hareketli zamanlar yaşarken önemli kararların eşiğinde kendini bulabilirsin. Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken ikili ilişkilerin gündeminde olacak. Dostlarından fayda görürken, bazı kişilerle yol ayrımlarında gündeminde olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, Mars'ın Kova burcuna geçişiyle birlikte önümüzdeki 45 gün aile içindeki konular gündeminde olacak. Aile, ev, çocuk, evini dekore etme ve bazı kronik rahatsızlıklar tekrarlayabilir ve tetiklenebilir. Bugün Ay'ın Koç burcundaki seyriyle çalışma hayatın tetikleniyorken kendini bulabilirsin. Psikolojik problemlere karşı dikkat.

Yay: Sevgili Yay, Mars'ın Kova burcuna geçişiyle birlikte önümüzdeki 45 gün yolculuklar gündeminde olacak. Kısa seyahat planları, sözleşmeler, ticaret ve anlaşmalar içerisinden geçebilirsin. Bu dönem dilinin kemiği biraz olmayabilir. Ayrıca bu süreç içerisinde yakınlarından bazılarıyla yol ayrımları yaşayabilirsin. Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken özellikle akşam vakitlerinde aşk hayatında yaralanmayacak kararlar alman önemli.

Oğlak: Sevgili Oğlak, Mars'ın Kova burcuna geçişiyle birlikte maddi konularla ilgili harcamaların artış gösterebilir. Bugün Ay'ın Koç burcunda ilerlemesiyle birlikte aile ve aile içindeki sıkıntılar, kronik rahatsızlıklar gündemindeyken içine attığın konular geçmişle ilgiliyse bırak geçmiş geçmişte kaldı.

Kova: Sevgili Kova, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte hareket ve hız enerjin artıyor. Kazalara karşı biraz daha dikkatli olman gereken 45 gün seni bekliyor. Girişim yapamadığın, cesaret edemediğin her ne varsa şimdi yol alma vakti. Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken önemli toplantı, görüşme ve anlaşma süreçleri içerisine girebilirsin.

Balık: Sevgili Balık, Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte gizli düşmanlarına karşı dikkatli olmalısın. Bağışıklığını kuvvetlendirmen gereken günlerden geçerken bağımlılıklara karşı da dikkatli olman gerekiyor. Bugün Ay'ın Koç burcunda ilerlemesiyle birlikte maddi konuların tetiklenecek. Para kazanmak için önemli iş kapıları aralanıyorken kendini bulabilirsin. Sürpriz hediyelerle kalbini çalanlar da gündeminde.

Sevgilerimle

Özlem Recep