Sürekli baş ağrısı çeken 3 burç! Ne dertleri ne de hastalıkları bitmiyor

Bazı burçlar dert kederi diğerlerine göre daha fazla yaşadığından baş ağrıları bitmiyor. Yapılan istatiksel verilere göre bazı burçlar diğerlerine oranla sık sık baş ağrısından şikayetçi olur. Dertleri hastalıkları bir türlü bitmeyen bu burçları sizler için derledik. İşte sürekli baş ağrısı çeken 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Baş ağrısı bir hastalık olarak görülse de bu 3 burçta yaşanması gereken bir alışkanlığa döndü. Dertleri kederleri bitmeyen bu 3 burcun baş ağrısı da bitmiyor. Onlar genellikle yaşadıkları problemleri içlerinde yaşıyorlar. Düşünmeden edemiyorlar.

Kendi dertleri yetmiyor bir de başkasının da dertlerini dert ediniyorlar. Onlar bu gidişle baş ağrısından kafayı yiyecekler. En hassas oldukları yerleri sinirleri olan bu burçlar istatiksel verilerde de kendilerini hızla ele veriyor.

SÜREKLİ BAŞ AĞRISI ÇEKEN 3 BURÇ

YENGEÇ BURCU

Zodyak haritasında baş ağrılarına en yatkın olan burç Yengeçlerdir. Onlar bir konuda başarısız olunca çabucak yorulur kolayca pes ederler. Bu süreçte ise uğradıkları haksızlıkları düşüne düşüne kafayı yerler. Göz altları şiş ve sürekli olarak baş ağrısı çeken Yengeç burçlarının tek ilacı biraz dinlenmektir.

BAŞAK BURCU

En hassas olduğu kısım sinirleri olan Başak burcu bu yüzden baş ağrısı yaşamadığı bir günü bile yoktur. Sürekli olarak bir gözü atan ve yaşadığı acıları hüzünleri içine atan Başak burcunun tek tedavisi biraz yalnız kalmaktır. Çevresindeki kalabalık ve gereksiz insanlar onun düşüncelerini bozar.

YAY BURCU

Yay burçları tam bir migren hastalığının şubesidir. Baş ağrıları atakları yüzünden sürekli olarak yatak döşek yatarlar. Yay burçlarının baş ağrıları bir nedene bağlı değil direk olarak kronik bir hastalıktır. Ayrıca Yay burçları kendilerine iyi bakmadıkları için de sıklıkla vitamin eksikliği yaşarlar.

Doğuştan süper kahraman olan 4 burç! Savaş sırasında güçleri ortaya çıkar