Süper zeka testi! Zürafaların arasındaki 2 zebra nerede? 453 kişiden sadece 17'si bulabildi

İnsan yapısı gereği zekasıyla ve karakteriyle sürekli mücadele halindedir. Çünkü hayatın zorlukları zihinsel çarkları 24 saat çalıştırır. Bu kişilik testini çözmek için sadece 10 saniyeniz var. Testte yer alan görselde 2 zebra var. Zebraları bulmak için 10 saniyeniz var. Bu kişilik testi sadece zekayı değil problem çözme yeteneklerinizi de geliştiriyor. Testi 453 kişi çözdü ve sadece 17 kişi resimdeki 2 zebrayı buldu. Hazırsanız başlayalım...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri hem sözel zekayı hem matematiksel zekayı ortaya çıkarıyor. Tüm bunların yanında problem çözme becerileri ve olaylara bakış açısı da şekilleniyor.

Bu kişilik testinde zürafaların yoğun olduğu bir görsel var ve bu zürafalar arasında gizlenen 2 zebra bulunuyor. Sizce zebralar nerede? 10 saniyede bu zebraları fark edebildiniz mi?

Zürafalarla donanmış bu kişilik testini 453 kişi çözdü ve sadece 17'si zebraları bulabildi.

Zekanızı sınamaya hazır mısınız? Problem çözme becerilerinizi zorlamak için tasarlanmış bu görsel zeka testiyle beyninizdeki çarkları çalıştırabilirsiniz.

Çözmek için sadece 10 saniyeniz var. Bu hızlı test sadece eğlenceli bir beyin egzersizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sayısal yeteneklerinizi geliştirmenize de yardımcı olacak.

Görsel bulmacalı olan bu testler matematiksel zekayı geliştirmeyi vaat ediyor. Ayrıca mantıksal düşünmenizi, analitik becerilerinizi geliştirmenize ve beyninizi eğlenceli, eğitici bir şekilde uyarmanıza yardımcı olur. Tek yapmanız gereken bu heyecan verici zihinsel maratona kendini hazırlamak.

2 ZEBRA NEREDE?

Mantıksal zeka testleri zihni çalıştırmaya teşvik ediyor ve tembellikten kurtarıyor. Bu testi hem çocuklara hem de yetişkinlere yaptırabilirsiniz. Tek başınıza çözebilir veya aile üyelerine ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz. Zürafaların içine dalın ve 2 zebrayı bulun. 10 saniyeniz başladı.

ZEBRALARI GÖRENLERİN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Öncelikle tebrik ederiz. Siz analiz gücü ve matematiksel zekası yüksek düzeyde bir insansınız. Muhtemelen bulunduğunuz her ortamda farklı olduğunuz söyleniyor. Çünkü şahsına münhasır bir bakış açınız var. Bir şeyi dinlediğinizde yargılamak yerine mantığınızı kullanmayı tercih ediyorsunuz. Bu da size bazı durumlarda soğukkanlı olma avantajını kazandırıyor.

Kişilik testi! Doğuştan bencil misin tek soruda öğrenebilirsin! Resimde ilk ayçiçeği mi kuş mu gördün?