20 dakikada cilt temizliği! Suna Dumankaya öneriyor

Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya kadınların güzellik sorularını yanıtladı. Cilt temizliği için yoğurtlu maske tarifi veren Suna Dumankaya, bu maskeyi 20 dakika bekletmeyi önerdi. İşte cilt temizliği için etkili maskenin tarifi...

IHA

Güzel olmanın yolu iyi bir cilt temizliğinden geçiyor. Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'nın cilt temizliği için önerdiği yoğurtlu maske tarifini sizler için derledik.

İHA'da yer alan habere göre Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe katılan Suna Dumankaya, kadınların güzellik sorularını yanıtladı.

Programda konuşan Dumankaya, doğadan gelen güzellik sırları, bitkilerle gelen güzellik formülleri, doğal güzellik formülleri ve evde uygun fiyatlı ve doğal ürünlerle nasıl bakım yapılacağını anlattı.

CİLT TEMİZLEYEN YOĞURTLU MASKE TARİFİ

Güzellik Uzmanı Dumankaya evde kolayca yapılabilecek bir maske tarifini şöyle anlattı:

"Bugün hanımlara illa gidip çok para vererek güzel olmayı hedeflemeyin evinizde mutfağınızdaki malzemelerle güzel ve sağlıklı olabilirsiniz. Bunları anlatacağım. Bir tatlı kaşığı yaş mayayı, bir tatlı kaşığı kakao, bir tatlı kaşığı süzme yoğurt ve biraz balı karıştırıp temiz bir cilde sürdüğü zaman göz çevresi dahil olmak üzere cildi besler. 20 dakika sonra yıkadığınızda bana dua edeceksiniz. Çünkü hem lifting yapıyor hem de güzelleştiriyor. Çocuklarınızı önce sağlıklı besleyin. Zaten güzellikte mutfaktan başlıyor. Sağlık olmadan güzellik olmuyor."