Şubatın en lider ve zeki burçları belli oldu! Onlar doğuştan lider ve çalışkan

Astrolojinin her burç için söyleyecek bir sözü var. Şubat ayının lider burçlarını bir araya getirdik. Şubat ayının liderleri Oğlak, Kova, Boğa, Koç, Aslan ve Akrep burcu. Peki, hangi burç neden lider? İşte şubatın en lider burçları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı burçlarda doğuştan lider özellikler var. Şubat ayının liderleri Oğlak, Kova, Boğa, Koç, Aslan ve Akrep burcu olarak sıralanıyor. Burçların en iyi özellikleri eşit ölçüde güçlü ve zayıf yönlere işaret ediyor. En hırslılar, en liderler, en çalışkanlar ve en zekiler... İddialı burçların özelliklerini bir araya getirdik.

DOĞUŞTAN LİDER BURÇLAR

Oğlak

Pratik, disiplinli ve kararlı... Oğlak burcunun hırsını tanımlamak çok zor. Çok çalışmanın ve azmin gezegeni Satürn tarafından yönetilen Oğlaklar, başarı arayışlarında amansızdırlar. Becerilerini sergileyebilecekleri ve başarı merdivenlerini tırmanabilecekleri yapılandırılmış ortamlarda başarılı olurlar. Hayallerini gerçekleştirmeye kararlı bir Oğlak burcunun önünde hiçbir şey duramaz.

Boğa

Ayakları yere basan burç olan Boğa pratik ve sorumludur. Herkesin hayatında değişmez bir sabit olan bu güvenilirlik duygusu, işler zorlaştığında arkadaşlarınızın size yaslanmasına yardımcı olan şeydir. Bu da Boğaları güçlü yapıyor.

Koç

İddialı burçlar denilince akla ilk gelenlerden biri de Koç burcu. Cesareti ve korkusuyla tanınan Koç burcu doğuştan liderdir. Profesyonel duruşlarından taviz vermeyi sevmezler.

Aslan

Onlar dünyaya iz bırakmak için gelen burçlardandır. Hırslı doğaları, tanınma ve beğenilme ihtiyaçları tarafından körüklenir ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaya isteklidirler. Aslanlar, herkesin görebileceği şekilde parıldayabilecekleri güç ve otorite konumlarında gelişirler.

Akrep

Gizli hırslı olan Akrepler için yolculuk ne kadar zorlu olursa olsun, arzularının derinliklerine dalmaktan korkmazlar. Akrepler başarı arayışında acımasızdır ve hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdırlar.

Kova

Yenilikçi düşünceleri ve insancıl ruhlarıyla tanınan Kovalar, dünyayı daha iyi bir yer yapma arzusuyla hareket ederler. Hırslı doğaları, devrimci fikirleri ve değişimin gücüne olan sarsılmaz inançlarıyla beslenirler. Kovalar statükoya meydan okumaktan ve mümkün olanın sınırlarını zorlamaktan korkmazlar.