Stresli doğan 4 burç! Onlarla çalışmak tam bir kabus...

Astroloji haritasında yer alan stresli burç listesi belirlendi. Listenin başını adeta stresli doğan o 4 burç çekiyor. İşte stresli doğan 4 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yaşam kalitesini düşüren ve hayatı kabusa çeviren stresli burçların listesi açıklandı. Astroloji haritasında karakterlerine göre sıralanan bu stresli burçlardan listenin başını çekenleri derledik. Adeta stresli doğan bu 4 burçla aynı yerde nefes bile almayın!

İŞTE STRESTLİ DOĞAN 4 BURÇ

İKİZLER BURCU

Haritada gezegeninden kaynaklı tüm stres enerjisini yükleyen ikizler burcu, yaşadıkları duygu karmaşaları onları sömürür. Kendi kendilerini yok edebilecek kadar stresli olan ikizler burcu, elindeki işi bir başkasına aktardıktan sonra aşırı gamsız olur.

AKREP BURCU

En basit bir taşınma bir konuşma bir buluşmayı bile rezil eder. Aşırı streslidir ancak stresli olduğunu kabul etmez sağa sola sarar. Akrep burçlarının stresli olup olmadığını anlamak için ise dikkatle takip edin bir şeyi haddinden fazla tekrar ediyorsa eyvah stres içini yemiş bitirmiştir.

ASLAN BURCU

Egoist aslan burçları istedikleri gibi gitmeyen her olay karşısında strese girerler. Sürekli beğenilme havasında olan aslan burçları bir ortamda en popüler olup olmadığını merak ederken stresten kendi başını yer.

BAŞAK BURCU

Her şeyi dört dörtlük ve düzenli isteyen başak burçlarıyla çalışmakta yaşamakta kabustur. Beceremedikleri her şeyde suçu karşıdakilerine atıp stresi tek başına yaşamamaya çalışır.

Doğuştan yakışıklı 4 burç! Kalp atışlarını değiştiriyorlar...