Sosyal medyayı ikiye bölen pembe kombini! Beren Saat mi? Gigi Hadid mi? Tarafını seç

Bir davete eşi Kenan Doğulu ile katılan Beren Saat sosyal medyanın diline düştü. Aylar önce Gigi Hadid'in giydiği kombinin aynısını yaptı. Sosyal medyayı ikiye bölen pembe kombininde herkes tarafını belirledi. Beren Saat mi? Gigi Hadid mi?

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Önceki gün Netflix'in düzenlediği bir davete katılan Beren Saat'in tercih ettiği kombin gündem oldu. Eşi Kenan Doğulu ile çift kombini yapan Saat'in giydiği kombinin aynısını ise dünyaca ünlü model Gigi Hadid aylar önce giymişti.

Sosyal medyada Beren Saat'in kombinin aynısını tercih etmesi ise "taklitçilik" olarak yorumlandı. İkiye bölünen sosyal medya kullanıcıları Türk oyuncuların sürekli dünyaca ünlü yıldızları takip etmesinin doğru olmadığını belirtti.

PEKİ PEMBE KOMBİN EN ÇOK KİME YAKIŞTI? BEREN SAAT Mİ? GİBİ HADİD Mİ?

Özel tasarım olan pembe kombinin maliyetinin iddialara göre yaklaşık 45 bin TL olduğu iddia edildi. Fuşya pembe tonlarının ağırlıklı olduğu kombinde şişme çiçekli bir üst uzun çorap ve platform topuklu ayakkabı eşlik ediyor.

Beren Saat ve Gigi Hadid kombinle beraber herhangi bir takı kullanmadı. Ayrıca ikisi d sade makyaj tercih etti. Ancak sosyal medya kullanıcıları kombinin Gigi Hadid'e daha çok yakıştığını belirten yorumlarda bulundu.

Ünlü modelin kombine daha uygun olduğuna dair yorumlar daha ağırlıkta oldu. Ayrıca Beren Saat'in eşiyle aynı tonları tercih etmesi de daha farklı bir dalga konusu oldu.

Hailey Bieber başlattı! 2023 yılının trend saç modeli belli oldu...