Sosyal medyayı çıldırtan resim! Bu kişilik testine bir bakan takılıyor

Sosyal medyada yanıltan illüzyon resimlerine bir yenisi daha eklendi. Kişilik testlerinden alışkın olduğumuz karmaşık çizimler bakış açısı hakkında bilgi veriyor. Sosyal medyada bu resme bakanlar fili arıyor. İnsanların sadece yüzde 1'i bu resimdeki gizli fili görebiliyor. Kendine güvenenleri teste alalım.

Kişilik testleri sosyal medyada hızla yayılıyor. Bir TikTok kullanıcısı Hectic Nick tarafından paylaşılan ve kısa sürede sosyal medyada yayılan resimde kullanıcılardan 'fil' bulmaları istendi. Bulanlar "Ne oldu şimdi?" diye sorgularken bulamayanlar takılıp kaldı. Peki resimdeki fil nerede?

Nick, optik illüzyon resmini paylaşarak, "İnsanların sadece yüzde 1'i bu resimdeki gizli fili görebiliyor. Kolay değil ama ekranınızı ters çevirmeyi deneyin, belki onu bulabilirsiniz." dedi.

BU RESİMDE FİLİ BULMAK NE ANLAMA GELİYOR?

Bu resimde fili bulmak görsel zekânızın ve hayal gücünüzün ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Fili görenler detaycı, görsel zekâsı yüksek, analitik zekâya sahip.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Fili bulmam on saatimi aldı" yazdı. Bir başkası ise onların ağaç olduğunu düşündüğünü söyledi.

Bir başka kullanıcı ise, "Ekranı döndürmeden buldum. Sanırım yüzde birlik kesimdeyim." yazdı.

Resmin tamamını ters çevirip baktığınızda, bir filin olduğunu görebilirsiniz. Aslında kalın ağaç gibi görünenler filin ayağı, kısa ağaç ise filin hortumu...

Kişilik testi neden mutsuz olduğunuzu söylüyor