Sosyal medyada ortaya çıkan hızla yayılan moda trendleri! Alışılmışın dışında...

Koronavirüs sadece sağlıksal statüyü değil tüm dünya işleyişine vurgun yaptı. Evlerde kapalı kalma yeni trendlerin kapılarını araladı. Sosyal medyada hızla yayılan bu moda trenleri alışılmışın dışına çıkardı. Makyajdan giyime tırnaklara kadar birbirinden absürt durumlar moda oldu. İşte 2022'den 2023'e geçişteki moda trendleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Podyumlarda moda haftalarından ziyade filmler diziler ve sosyal medya trendlere yön veriyor. Herkes kendi stil danışmanı olduğunu bu devirde sosyal medyada adeta ortaya çıkan bir durum hızla yayılarak trend oluyor. Giyimden makyaja kadar sosyal medyanın yön verdiği bu trendleri sizler için bir araya getirdik. Alışılmışın dışına çıkaran bu güzellik bakımlarını bir çok ünlü yıldızda kullanıyor.

Ülkemizde Demet Özdemir ve Hande Erçel'in hükümlüğünü yurt dışında Bella Hadid ve Hailey Bieber devam ettiriyor.

İŞTE 2022'DEN 2023'E GEÇİŞTEKİ MODA TRENDLERİ

KAŞSIZ MODA

Kaşlarını sarıya boyayarak üzerine föndeten sürüp ortadan kaldırma trendini ilk David Beckham'ın gelini Nicola Anne Beckham başlattı. Bu sayede göz makyajı ön plana çıkarıldı.

ÇİFT KATLI GÖZ MAKYAJI

Önümüzdeki senelere oranla soft makyaj anlayışında gözler ön plana çıkarıldı. Ancak bu durum diğerlerinden biraz daha farklı oldu. Algıda özgürlüğü temsil eden çift katlı birbirinden alakasız renklerle yapılan makyaj sosyal medya trendlerinin başında gelir.

IŞILTILI YANAKLAR

Keskin yüz hatlarına dair trend olma durumları bitti. Yanaklar artık allıkla değil parıltıyla ön plana çıkarıldı. Göz boşluğu ve yanak üstü arasına sürülerek masum bir görünüm sağlar. Ağlayan kız ıslak kız makyajıyla adlandırılır.

TIRNAKLARDA ÇİFTLİK

Tırnaklarda da göz kapağında olduğu gibi çift renkli boyama kullanılıyor. Şekilli yapılan bu tırnakların kıyafetle ortamla alakasının olmaması lazım ki ön plana çıkarılsın.

KIŞ AYINDA BEYAZLAR

Moda anlayışında kışın beyaz giyilmez. Çünkü beyaz renk daha çabuk kirlenir. Ancak son bir kaç yıldır beyaz ve kırık beyaz kış aylarının vazgeçilmezi oldu.

2023 yılının kış modasına damga vuracak baklava dilimli montlar! Her alanda özgürlüğü hissettiren parçalar

Kepek egzama ve avuç avuç dökülen saçların tek sabunu! Bütün bildiklerinizi unutun