Son yılın kafaları karıştıran erkek modası! Edis, Emir Can İğrek ve Sefo en popülerleri

Son yılların en iyi çıkış yapan erkek şarkıcılarının kombinleri kafaları karıştırdı. Edis, Sefo ve Emir Can İğrek'in tercih ettiği parçalar popüler olsa da erkek giyimdeki değişim hayranların dikkatinden kaçmadı. İşte erkek modasındaki değişimler...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

2023 yılına doğru giderken sunulan kombinler herkesi şaşırtırken erkek modasındaki değişim ise kafaları karıştırdı. Aksesuarların bol olduğu erkek modasını yansıtan en iyi şarkıcılar ise Edis, Sefo ve Emir Can İğrek seçildi.

Konserlerinde ve günlük hayatlarında sıklıkla tercih ettikleri parçalar trend topic parçalar olarak seçildi. İşte erkek şarkıcılar üzerinden erkek modasına bakış açısı...

EDİS, SEFO VE EMİR CAN İĞREK'LE DEĞİŞEN ERKEK MODASI!

Uzun kap tarzlarına yağmurluk ve deri ceketin tercih edilmesi popüler olmaya başladı. Özellikle Sefo'nun tercih ettiği gözlükler yeni bir akımın fitilini ateşledi. Aksesuarlarda kolye takmaya başlayan erkekler arasında ise en sık tercih eden Edis oldu.

Konser konseptinin yanı sıra günlük hayatlarında da da modayı yakından takip ederek adeta yeni bir akıma öncü olan bu 3 şarkıcının tarzları ise benzerlik gösterdi.

Emir Can İğrek tarzı biraz daha sokak kültürüne uyarken Sefo ve Edis'in ise daha Hollywood sokak kültürünü yansıttı.

Rap ve R&B tarzına yakın olan Hollywood sokak kültüründe kolyeler ve salaş giyim ön plandadır.

Edis ise bazen salon tarzını tercih ediyor. Takım elbise ya da gömlek pantolon tarzıyla kuğul duran Edis, son günlerde sık sık daha vamp moda tarzını kullandı.