Son pişmanlık neye yarar, kiloların bir bedeli var! Streç ile zayıflayabilirsiniz

Yazın gelmesi ile fazla kilolar göze batmaya başladı. Peki, streç filmle kilo verildiğini hiç duydunuz mu? Kulağa komik gelebilir fakat streç filmi çekerek zayıflamak mümkün. Zayıflamak için farklı yollar arıyorsanız bu taktikler tam size göre...

AKSAM.COM.TR/MORPAPATYA

Streçle zayıflamak her ne kadar kulağa garip gelse de son dönemlerde beden inceltmek için kullanılan bir teknik haline geldi. Bu teknik hem spora teşvik ediyor, hem de kilo vermeye yol açıyor.

Fazla kiloların en temel çözümü beslenme ve spor oluyor. Azim ve istikrar ise yardımcı görevi görüyor. Kilo vermeye dair tutulan çoğu söz yerine getirilmiyor. Bu durum sonrası pişmanlığın hiçbir faydası yok.

STREÇLE ZAYIFLAMAK İÇİN MALZEMELER

Biberiye yağı veya nane yağı

Streç

Korse

TARİFİ

Belirlediğiniz bölgeye biberiye yağıyla masaj yaparak başlayın. Streç filmi sıkılaşmak ya da yağ kaybetmek istediğiniz bölgeye sardıktan sonra üstüne korse sararak sporunuza başlayabilirsiniz.

Terleyerek kısa zamanda yağ yakımını hızlandırabilir, sporun eklenmesiyle yağ yakımını iki katına çıkartıp daha hızlı bir zayıflama süreci yaşayabilirsiniz.

Dikkat!

Herhangi bir rahatsızlığı olanlar mutlaka bir uzmana danışarak denemelidir. Bu yöntem ile vücutta çok fazla su kaybedildiğinden günde 2 litre su içmekte fayda var. Cildi hassas olanların yapması önerilmiyor.