Siyah noktaları bir haftada temizliyor! Cildi bebek gibi yapıyor

Bebek gibi bir cilt için siyah noktalardan kurtulmak gerekiyor. Peki, siyah noktalar nasıl geçer? Bunun için pahalı kremlere para harcamak istemiyorsanız mutfaktaki birkaç malzemeyle ciltteki siyah noktalardan kurtulabilirsiniz. İşte bebek gibi cilt için öneriler…

Siyah noktaları kremler yerine doğal ürünlerle temizleyebilirsiniz. Bebek gibi bir cilt için kabartma tozu, kil ya da yumurta gibi malzemelerden faydalanabilirsiniz. Seçim size kalmış. İşte siyah noktaları temizleyen ürünler...

Kabartma tozu: Kabartma tozu ve su kullanarak bir macun oluşturun ve siyah noktadan etkilenen bölgeye uygulayın. Cildi birkaç dakika parmaklarınızla ovalayın. Ardından suyla yıkayın. Bu haftada iki kez yapabilirsiniz.

Kil: Kilin ciltteki fazla yağı temizler. Doldurucu toprak ve kaolin kilinden yapılan maskeler, düzenli olarak yüze uygulandığında gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Ciltteki siyah noktalardan kurtarır.

Yumurta akı: Cilt sıkılaştırma yetenekleriyle bilinen yumurta akı , siyah noktaların giderilmesinde etkilidir. Doğrudan cilde veya maske olarak uygulandığında, yumurta akı gözenekleri küçülterek siyah noktaların dışarı çıkmasına neden olur.

Antikanser besinler! Kabuğuyla tüketin