Sivrisinekler o kişileri bu yüzden ısırıyor! İşte o böceklerin adeta tadına doyamadıkları kan grubu

Sivrisineklerin bazı kişileri daha fazla ısırdıkları gözlemlenebiliyor. Nitekim evde birkaç kişi varken, o böcekler sanki özellikle bir kişiyi ısırabiliyor. Bu noktada sivrisineklerin belirli bir kan grubunu daha fazla sevdikleri de söyleniyor. İşte o böceklerin adeta tadına doyamadıkları kan grubu…

Sivrisineklerin insanları ısırırken tercih yapabildikleri aktarılıyor. Nitekim insanları ısırmadan önce; koku, karbondioksit seviyesi ve beden ısısına göre karar verdikleri söyleniyor. Bunun yanı sıra o böceklerin belirli bir kan grubunu daha fazla sevdikleri de belirtiliyor.

SİVRİSİNEKLER O KİŞİLERİ BU YÜZDEN ISIRIYOR

Sivrisineklerin bazı insanlara daha fazla yöneldikleri gözlemlenebiliyor. Nitekim aynı evin içerisindeyken bazen sürekli bir kişiyi ısırabiliyorlar. Bu noktada yapılan bazı araştırmalarda o böceklerin kan gruplarına göre tercih yapabildikleri de söyleniyor. Bu sebeple iki kişi arasında sürekli bir kişiyi ısırdıklarında, kan grubuna göre seçim yaptıkları da düşünülüyor.

Yapılan bazı araştırmalara göre sivrisineklerin kan grubu nedeniyle bazı insanları daha fazla ısırdıkları söyleniyor. Nitekim o böceklerin ısırması sonucunda şişkinlik, kaşıntı ve kızarıklık gibi durumlar da oluşabiliyor. Bu nedenle birçok insan o böceklerden kurtulmanın yöntemlerini de araştırabiliyor.

O BÖCEKLERİN ADETA TADINA DOYAMADIKLARI KAN GRUBU

Yapılan araştırmalara göre, sivrisineklerin 0 kan grubunu daha fazla sevdikleri söyleniyor. Nitekim o böcekler adeta 0 kan grubunun tadına doyamıyorlar. Bu nedenle, sivrisineklerin aynı evin ya da aynı ortamın içerisinde 0 kan grubunda olan biri varsa, o kişiyi daha fazla ısırdıkları düşünülüyor.

Aynı ortamın içerisinde 0 kan grubunda olan biri yoksa, sivrisinekler farklı kan gruplarına da yönelebiliyorlar. Bu nedenle o böceklerden birçok insan rahatsız olabiliyor. Çünkü özellikle geceleri rahatsızlık oluşturabilen sivrisinekler, uyku bölmeye de sebep olabiliyorlar. Bunun sonucunda ise o böceklerden kurtulma yöntemleri de pek çok insan tarafından araştırılabiliyor.