Sivrisinek ve karasineklerden kurtulmanın yolları! Meğer o böceklerden kurtulmak bu kadar basitmiş...

Sivrisinek ve karasinek birçok insana rahatsızlık verebiliyor. Çünkü sivrisinekler geceleri ısırdıklarında rahatsızlık oluşturabiliyorlar. Karasinekler ise sofralarda rahatsızlık oluşturabiliyorlar. Bu sebeple iki böcekten de kurtulmanın yolları pek çok kişi tarafından araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada, o böceklerden kurtulmanın bazı yöntemleri de bulunuyor. İşte detaylar…

Karasinek, özellikle sofralarda rahatsızlık oluşturabiliyor. Bunun yanı sıra kolay bir şekilde üreyebilen bu böcek, adeta evleri istila edebiliyor. Sivrisinek ise özellikle geceleri rahatsızlık oluşturabiliyor. Çünkü geceleri ısıran sivrisinekler, kaşıntı ve şişkinlik oluşturabiliyorlar. Bu nedenle uyku bölebiliyorlar.

Sivrisinek ve karasineklerden pek çok insan rahatsız olabiliyor. Bu nedenle söz konusu böceklerden kurtulmanın yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada, meğer o böceklerden kurtulmak bu kadar basitmiş bile dedirtebilen bazı yöntemler bulunuyor.

SİVRİSİNEKLERDEN KURTULMANIN YOLLARI

Sivrisinek ısırığı, kaşıntı ve şişkinliğe neden olabiliyor. Ayrıca geceleri ısıran sivrisinekler, uyku bölebiliyor. Bu nedenle söz konusu böceklerden kurtulmanın yöntemleri de araştırılabiliyor. Nitekim söz konusu kurtulma yöntemlerinden bazıları şu şekilde;

Sirke, sivrisineklerden kurtulma konusunda yardımcı olabiliyor. Bu işlem için o böceklerin girebileceği noktalara sirke yerleştirilir.

Limon, lavanta, karanfil, adaçayı, sarımsak ve soğan kapı eşikleri ile pencere kenarlarına yerleştirilebilir. Bu sayede sivrisineklerden kurtulmak mümkün olabilir.

KARASİNEKLERDEN KURTULMANIN YOLLARI

Karasinekler özellikle yemek tüketirken rahatsızlık oluşturabiliyorlar. Bu sebeple karasineklerden kurtulmanın yolları da araştırılabiliyor. Ayrıca bazı yöntemler, meğer o böceklerden kurtulmak bu kadar basitmiş bile dedirtebiliyor. İşte söz konusu karasineklerden kurtulma yollarından bazıları şu şekilde;

Lavanta yağı, karasineklerden kurtulmanın yöntemleri arasında gösterilebiliyor. Bu işlem için bir sünger ya da bez, lavantaya batırılır ve kapaklı bir tenekeye yerleştirilerek kapağı kapatılır. Aradan 24 saat geçtikten sonra kapak açılarak evin her yerine yerleştirilir. Bu sayede o böceklerden kurtulmak mümkün olabilir.

Karasineklerden kurtulmak için sarımsak tercih edilebilir. Bu işlem için birkaç diş sarımsak o böceklerin gelebileceği yerlere yerleştirilir. Bu sayede sarımsak kokusundan rahatsız olmaları sağlanabilir.

Oysa bu kadar kolaymış! Örümcek ve hamam böceklerinden kurtulmanın basit yolları