Sivilceleri kurutuyor! 5 dakikada gelen güzellik

Kükürtlü sabun sivilceleri kurutuyor. Antiseptik özelliği olan kükürtlü sabun ciltteki yağlamayı da azaltıyor. Peki, sivilce için kükürtlü sabun nasıl kullanılmalı?

Geçmeyen sivilcelerin çözümü kükürtlü sabun. Bu sabun sivilceleri kurutarak, cildi yeniliyor. Kükürtlü sabun, sivilceleri kurutma özelliği sayesinde sivilce ve akne oluşumunun önündeki en önemli engellerden biridir. Antiseptik ve antibakteriyel özelliği olan kükürtlü sabun, mikrop ve yağlanma gibi sorunları da yok eder. Bu özellikleri sebebiyle kükürtlü sabun, cilt bakımında önemli bir yere sahiptir.

KÜKÜRTLÜ SABUN NASIL KULLANILIR?

Kükürtlü sabunu kullanmak için yüzünüzü güzelce makyajdan arındırın. Sabah ve akşam yüzünüzü bu sabunla yıkayın. Cildiniz çok kuruysa nemlendirici kullanın.

Yoğun sivilce varsa en az 1 ay düzenli uygulayın. Aniden ortaya çıkan sivilceler için sadece sivilcenin üstüne bir parça sürerek 3-5 dakika bekleyip yıkayabilirsiniz.

KÜKÜRTLÜ SABUN NEREDE SATILIR?

Kükürtlü sabun, aktarlarda, eczanelerde ve organik pazarlarda bulunabilir. Normal değerlere sahip bir kükürtlü sabun çok iç açıcı kokmaz. Ancak cilt bakımı yapan, güzel kokuya sahip kükürtlü sabun çeşitleri de piyasada mevcuttur.