Sivilceyi 2 günde geçiren kür! Lekeleri de yok ediyor

İnsanı en çok rahatsız eden cilt sorunlarından biri sivilce diğeri yüzdeki lekeler. Ciltteki ışıltıyı azaltan ve pürüzlü görünüme neden olan sivilce ve lekelerden doğal yolla kurtulabilirsiniz. İşte cilt için iş bitirici 2 çözüm önerisi…

Sivilcesiz ve lekesiz bir yüz için her zaman pahalı kremlere gerek yok. Doğal yollarla da pürüzsüz bir cilde kavuşmak mümkün. Tek yapmanız gereken sivilcesiz ve lekesiz cilt için doğru şifa yolunu seçmek.

SİVİLCELERİ BİTİREN 2 YÖNTEM

Aloe vera jeli cilt için mükemmel bir ilaç. Ancak bazılarına alerji yapabilir. Bu yüzden doktora danışarak kullanmakta fayda var.

Her gün yüze uygulanan aloe vera jeli iyileştirici ve yatıştırıcı özellikleri nedeniyle özellikle sivilcelerin neden olduğu koyu lekeleri temizlemenin harika bir yolu olabilir. Paketlenmiş aloe vera jel bazlı solüsyonlar kullanmak yerine, dikenli görünen bitkinin küçük bir parçasını koparabilir, ortasından dilimleyebilir ve doğal bir çare için nemli tarafını dairesel bir şekilde cildinize nazikçe ovalayabilirsiniz. Daha pürüzsüz bir uygulama için dikenleri yapraklardan önceden çıkarın.

Yeşil çay da yüzdeki iltihaplara savaş açar. Özellikle UV ışınlarının neden olduğu karanlık noktaları temizlemede harikadır. Yeşil çay, yüz uygulamaları için farklı şekillerde kullanılabilen son derece çok yönlü bir üründür. Yeşil çayı uygulamanın en basit yollarından biri demlenmiş yeşil çayı buz küplerine dönüştürmek ve sabahları yüzünüzde daireler çizmektir.

ÖZEL TARİF

Daha fazla yeşil çay konsantrasyonu için, demlenmiş yeşil çay poşetinin içindekileri bir kâseye boşaltıp pirinç unu ve limon suyu veya biraz bal ile karıştırarak bir yüz maskesi oluşturun ve cildinize eşit olarak uygulayın.

Başarı ölçen kişilik testi! Resimde ilk hangi hayvanı görüyorsunuz? Örümcek mi kelebek mi?