Sırrı çözüldü: 5 kuralda 10 kilo verdi! İşte Nurgül Yeşilçay'ın zayıflama yöntemi

Nurgül Yeşilçay hızlıca kilo vermeyi başararak zayıflamak isteyen birçok insanın dikkatini çekmişti. Ayrıca fazla yağlarından arınan Nurgül Yeşilçay'ın kilo verme sırrı adeta çözüldü. Zira ünlü oyuncu zayıflama sırrını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Zayıflama sürecinin ardından fit görüntüsü ile birçok insanın dikkatini çeken Nurgül Yeşilçay, 1 ayda 10 kilo vermeyi başardı. Bunun sonucunda ise ünlü oyuncunun zayıflama sırrı pek çok insan tarafından merak edildi.

KİLO VERME SIRRI MERAK EDİLDİ

Nurgül Yeşilçay, zayıflama sürecinin ardından 10 kilo vermeyi başarmıştı. Haftada 3 gün spor yapan ünlü oyuncu, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutulmuştu. Öte yandan Nurgül Yeşilçay'ın zayıflama yöntemi birçok insan tarafından merak edildi.

Hızlıca kilo vermeyi başaran Nurgül Yeşilçay'ın zayıflama sırrı adeta çözüldü. Zira ünlü oyuncu kilo verme yöntemini sevenleri ile paylaştı. Nitekim ünlü oyuncu zayıflama sürecinde diyet ve spor yaparak fit bir görünüm elde etmeyi başardı.

NURGÜL YEŞİLÇAY'IN ZAYIFLAMA YÖNTEMİ

Zayıflama sürecinin ardından sosyal medyada adeta gündem olan Nurgül Yeşilçay, tam 10 kilo vererek fit bir görünüm elde etmişti. Ayrıca ünlü oyuncu sevenleri ile zayıflama sırrını paylaştı. İşte Nurgül Yeşilçay'ın 5 kuralda 10 kilo verme yöntemi şu şekilde;

Gözaltı torbaları için yumurta akı.

Günde 16 saat aç durma.

Protein ağırlıklı beslenme tarzı.

Selülitler için filtre kahve peelingi.

Haftada 3 gün düzenli spor.