Sınırları zorlayan 5 cesur burç

Ne kadar ileri gidebileceğinizi görmek için sınırları zorlayan biri misiniz? Astrolojideki her şeyde olduğu gibi, belirli kişilikler durumlara farklı tepki verir. Sınırları zorlayan burçlar kurallara uymazlar, ısrarcıdırlar. İşte, sınırları zorlayan ve cesur 5 burç!

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Macerayı seven ve cesur insanlar için sınırları zorlamak büyümelerine yardımcı olur. Öyle bir an gelir ki, deli cesaretleri ortaya çıkar hatta. Çizilmiş sınırlardan nefret eder, aşıp geçerler. İlişkilerinde, kariyerlerinde ve geleceğe dair beklentilerinde, sınırları zorlayan ve cesur 5 burcu kaleme aldık.

İKİZLER

Değişken bir hava işareti olan İkizler, asla oyunu kurallarına göre oynamaz! Sınırları aşmak ve sınırları zorlamak için yaşar. Neler yapabileceğini görmek ve göstermek ister ve bunu can sıkıntısından yapar! Üstelik siz direnseniz bile sizi de ikna etmeyi başaracaktır.

AKREP

Akrepler, çoğu durumda son derece iddialı hatta korkutucu olabilir ve genellikle her zaman büyük projeler ve görevler üstlenmeye isteklidir. Bir şeyi başarmak istediğinde, amacına ulaşana kadar asla pes etmez. Bir Akrep tepkisi: Sınırlar mı, o da ne?

YAY

Yeni deneyimler ve değişim... Zihinlerini genişletmek ve kendilerini enerjik tutmak için sınırları zorlar Yay. İkizler kadar gözü kara değildir, gerçeğin peşindedir çünkü ve durgunluğun ilacının sınırları zorlamak olduğunu çok iyi bilir. Zodyak'ın filozofu olan Yay her şeyin özüne inmek ister ve onlara kimse engel olamaz!

KOÇ

İşte bir sınır tanımaz daha... Koç'ların meydan okumaktan daha çok sevdiği bir şey yoktur. Koç bir sınırı aştığında, ne kadar ileri gidebileceğini görür ve sonra daha da ileri gider! İnatçıdır ve enerjisi sınırların kabusu olur!

KOVA

Kova, kalıpların dışında düşünmesiyle ünlüdür. Devrim ve yenilik onların parolası olmuştur tarih boyu! İnandıkları davalar için savaşmaya isteklidir Kova, cesurca başkaldırabilir. Sınırları zorlar ama bunu mantığıyla yürütür.

Hatalarından ders almayan 3 burç

Aşktan korkmayan ve kaçmayan 3 burç

Burcuna göre hangi korku filmi karakterisin?

Çarpıcı ve unutulmaz! Sadece bu sahneler için bile seyredilir dediğimiz 10 film!