Sinir küpü burçlar! Onlar hem kavgacı hem alıngan

Burçlar karakterler üzerinde etkili. Astroloji dünyasının en agresif isimleri kimler? İşte en agresif o 4 burç...

Çevrenizdeki bazı insanlarla iletişim kurmak ve uyum içinde yaşamak çok kolay olur. Ancak bazı insanlarla iletişim tam tersi yönde ilerleyebilir. Son derece gergin ve sinirli olan bu insanlarla doğru iletişimi kurmak zor olabilir. İşte astrolojide en sinirli ve uyumsuz olan 4 burç...

1-KOÇ BURCU

Koç burcu astrolojide en sinirli ve gergin burçlar arasında ilk sırayı alır. Koç burcu olan kişiler hayatlarının her zaman planladıkları gibi gitmelerini ister. İşler onun kontrolünden çıktığında kendilerini gergin ve huzursuz hissederler.

Koç burçları öfkelendiklerin gözü kimseyi görmez. Son derece kırıcı tavırlar gösteren koç burçlarının sakinleşmesi zor olur. Ancak koç burçlarının öfkeleri bazen saman alevi gibi de olabilir. Bir anda tüm öfkesini unutup normale dönebilir.

2-BOĞA BURCU

Boğa burcu olan kişiler genelde sakin ve uyumu olur ancak kuralcı yapıları onları bazen sinirli bir insan yapabilir. Kurallarla ve planlarla yaşayan boğa burçları garantici insanlar olur. Tüm hayatını kurallarıyla sürdürmeyi ister. Boğa burçları bu kuralların çiğnenmesiyle çok sinirlenebilir. Bu durum onlar için adeta bir sınırlı ihlali yapmaktır.

Boğa burçları öfkelendiğinde karşısındaki insanı asla düşünmez. Öfkeden çılgına dönen boğa burçlarını sakinleştirmek çok zaman alır.

3-AKREP BURCU

Akrep burcu olan kişiler dingin ve sakin kalmakta çok zorlanır. Akrep burçları genelde duygularıyla hareket eden dürtüsel insanlar olduğu için bazen çok sert tavırlar gösterebilir. Akrep burçları öfkelendiklerini göstermeyi genel olarak tercih etmezler. Ancak onları gerçekten sinirlendirirseniz intikam almadan rahat edemezler.

Akrep burçları sinirlendiğinde onları sakinleştirmek sandığınız kadar kolay olmaz. Sinirli oldukları süreçte etraflarında olmanız daha da sinirlenmelerine yol açar. Bu süreçte akrep burçlarından uzak durmanız daha doğru olabilir.

4-BAŞAK BURCU

Başak burçları hayatlarında her zaman mükemmeli arar. Onlar için kusursuz bir yaşam büyük önem taşır. Başak burçlarının çevresindeki insanlardan da beklentileri çok yüksek olur. Eğer bir başağın beklentisini karşılayamazsanız çileden çıktıklarına şahit olabilirsiniz.

Başak burçları, sinirlendiklerinde akıllarına gelen her şeyi anında söylerler ve kırıcı olmaktan çekinmezler. Bu tavırları sebebiyle de çok kırıcı olabilirler ve karşısındaki insanı üzebilirler. Bu durumda başak burçlarından uzak durmak gerekir.