Sınavlara çalışmadan sınıfı geçen 3 burç!

Hiç sınava çalışmamış, kitabın kapağını dahi kaldırmamış kişiler hepimizin çevresinde var. Sürekli gezen ve eğlenen bu burçların nasıl yüksek not aldığını kimse anlamaz. Bu 3 burçlar ya taktik uyguluyor ya da çok şanslı olmalılar...

Öğrenciler için sınava çalışmak her zaman zorlayıcı olur. Not almak, ezber yapmak kimi zaman çekilmez hale gelir. Fakat öyle burçlar var ki onlarda şans eksik olmaz. İşte sınavlara çalışmadan sınıfı geçen 3 burç...

SINAVLARA ÇALIŞMADAN SINIFI GEÇEN 3 BURÇ!

Koç: Koç burçları gayretli ve cesur oluşlarıyla sınavlara çalışmaya pek gerek duymaz. Ellerinden hiç bir şey kaçmayan bu burçlar, zekasını doğru yerde kullanmayı iyi bilir.

Kova: Her soruya çözüm üretebilen kova burçları da bu kategoride yer alıyor. Bu burçların ders çalışmadan sınıfı geçmelerinin sebebi zekalarına ve akıl yürütme yeteneklerine bağlı.

Yay: Yay burçlarının doğasında sürekli gezmek ve eğlenmek var. Çok gezen mi, yoksa çok okuyan mı bilir sorusuna yayların cevabı çok gezen olur. Bilgiyi dışarı gezerek öğrenen bu burçların, sınavlarda da şansı yaver gider ve sınıfı geçer.

Doğuştan zeki 3 burç