Sıla Türkoğlu gibi göz makyajı yapmanın püf noktaları

Kızılcık Şerbeti'ni izleyenler Sıla Türkoğlu'nun göz makyajını sorguluyor. Soft tonları tercih eden Sıla Türkoğlu göz makyajının genelde doğal durmasına dikkat ediyor. İşte Sıla Türkoğlu gibi makyaj yapmanın püf noktaları…

Göz makyajı yüzün en önemli tamamlayıcısıdır. Mimikleri bile göz makyajınızla değiştirebilirsiniz. Ekranalrın çok izlenen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu göz makyajı beğenilen ünlülerden biri. Renkli gözlerinin avantajını iyi kullanan Sıla Türkoğlu göz makyajında soft tonları seviyor.

Kaşlar nasıl olmalı?

İlkbahar/Yaz 2024 kaşları kendi konfor alanına bırakmak popüler. Kaşlarınızı yukarıya doğru taradıktan sonra sabitlemek için kaş jeli kullanabilirsiniz. Kaşlarınız doğal formunu korurken, çabasız bir güzellik görünümü elde etmek de cabası.

Gözde şeftali modası

Sezonun favorisi şeftali tonları. Güneşin en canlı yansımalarını yaşadığımız İlkbahar/Yaz 2024 sezonunda turuncunun tonlarından yararlanarak doğal bir makyaj yapabilirsiniz. Üstelik görünümün yoğunluğunu artırmak için göz kapaklarınızın yanı sıra oyuna göz altlarınızı da dahil edebilirsiniz.

Bir Blush klasiği

Bronzluğun ilk günlerindeki güneş dokunuşunu anımsatan al yanaklar yaz mevsiminin imza görünümü, malum. 2024 İlkbahar/Yaz sezonunda blush'ı öne çıkaran ise sürüş tekniği. Yeni sezonda blush'ı minimal dozda tutup, elmacık kemiklerimize dokundurup, bırakıyoruz. "Sun kissed" dokunuşu özüne tabii kalarak doğallığını koruyor.