Şıklık yarışında 1-0 önde olacaksınız! Siz susun tarzınız konuşsun

Şık ve güzel olmak için çaba harcamak gerekiyor. Girdiğiniz ortamda arkanızda hayran bakışlar görmek istiyorsanız bu stil önerilerine göz atın. Peki dikkat çekici ve cool görünmenin püf noktaları neler?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kıyafetleri mevsimine uygun seçmek ve kombinlemek birkaç dakikanızı alır. Ve tabii bir de göz zevki var. Peki havanıza hava katacak giyinme tavsiyeleri neler? İşte yanıtı...

Şık ve güzel görünmek her kadının hayali. Ortamına uygun giyinmek çok önemli. Peki hangi kıyafetler nasıl giyinilebilir? İşte yanıtı...

ŞIKLIK YARIŞINDA 1-0 ÖNE GEÇİREN KOMBİNLER

Mevsimine uygun parçalar seç: Serin bir sonbahar günü hem üşütmemek hem alakasız durmamak için uzun kollu trençler iyi bir alternatif olabilir. Rengarenk giyinme heveslerini yaza saklamalı. Toprak renklerini ise rüzgarlı havalara. Mevsimine uygun giyinmek şıklık yarışının ilk kuralı olmalı.

Farklı desenler giymekten çekinme: Kare, geometrik, ekose... Tarzına fark yaratmak istiyorsan vücut tipine uygun desenleri giyinebilirsin. Sürekli düz giyinmeye alışkın olan biriysen ilk etapta zorlanabilirsin. Ama denemekten zarar etmezsiniz.

Ten rengini es geçme: Tıpkı makyaj yaparken olduğu gibi kıyafet seçimlerinizde de renginize uygun olanlara sıkça yer vermelisiniz. Koyu tonlu kişilerin kapalı renk tercihleri sizi kapatır. Güzelliğinizi ortaya çıkaran renkleri bol bol giyinin.

Aksesuarlara kombinizde yer verin: Gözlük, çanta, kemer... Kombininizi zenginleştiren parçaları ihmal etmeyin. Renk ve kalıp olarak yüzünüze en uygun gözlükleri tercih edebilirsiniz. Çanta boyutu ise boyunuza göre tercih edilmeli. Ufak çantalar boyunuzu daha uzun gösterir.